پفیوزا چقدر زر زدید دیشب (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
پفیوزا چقدر زر زدید دیشب (sm70)
نپرسیدن عیب نیست ندانستن عیب هست عزیزم در ضمن در اسلام گفته شده هر چی میدونی باید به بردار و خواهر اهل دینی خودت تمام کمال یاد بدی تا مورد رحمت خداوند ایزد قرار بگیری حالا داری شما این نعمتو از من و خودت دریغ میکنی این بود ارمانهای احاح (رخ)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همیشه راست میگم دروغ و حرف زشت تا حالا از زبان بنده خارج نشده و نخواهد شد(sm59)
نه قدرت انعطاف پذیریم بالاست شما مواظب خودت باش بده در حضور بانوان گرامی بددهنی کنی استغفرالله(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین جان عزیزم من همیشه واسه هدایت شما دوست عزیز به درگاه الهی دعا میکنم امیدوارم که مورد پذیرش حق تعالی قرار گیرد
(sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته پیش حالا میزنی زیرش.(sm74) چرا دروغ میگی بگو شام نمیدم زشته گناه داره ادم به برادر دینی اش مخصوصا که هم زبون باشن دروغ بگه و بزنه زیره قولش اصلا من شما مهمون میکنم تا مورد پذیرش خداوند متعال قرار گیرد و برکات خیرش هم در این دنیا و هم اخرت دست ما گناهکاران را بگیرد(sm25)
ارجاعت میدم به حرف قبلمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی(sm2)
اين خشنودي خلق خدا رو خوب اومدي طفلي رسول خيلي خشنود شده بود ديشب(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ما عطاي اين بركات و نعمات رو براي شما و ديگر برادران و خواهران ديني به لقايش مي بخشيم باشد رستگار شويد و اگر دوست داشتيد از يكي از همان خواهران ديني بپرسيد (sm39)
نقل قول:
يعني با اون نقل و نبات ديشبت ترجيح ميدم گناهكار بميرم (sm30)(sm30)(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام کامنتها خوندی الدنگ(sm2)
باغباني پيرم
كه به غير از گلها
از همه دلگيرم
كوله ام غرق غم است
آدم خوب كم است
عده اي بي خبرند
عده اي كور و كرند
اندكي هم پكرند
و ميان رفقا
عده اي مثل شما
تاج سرند
عيد بر همگي عزيزانم مبارك دوستتون دارم (sm127)(sm127)(sm127)(sm134)
خوب این بنده خدا خیلی در فشار بود و لازم به راهنمایی بود که ما خواستیم راهنمایی کنیم تا به راه کج کشیده نشه(sm50)نقل قول:
من دارم از شما خواهر عزیز میپرسم(sm2)
مینا تمام کامنتها دیشب خوندی؟ (sm25)