پسره یه کاره بلند شده رفته به دختره گفته میشه وقتتو بگیرم توقع داشته دخترم بغلش کنه..والا(sm142)
نمایش نسخه قابل چاپ
پسره یه کاره بلند شده رفته به دختره گفته میشه وقتتو بگیرم توقع داشته دخترم بغلش کنه..والا(sm142)
مینا جون..(sm176)..کم پیدایی چرا؟خونه تکونی تموم شد؟(sm25)
کماکان داریوش(sm54)
خطا از این تخیلی تر نمیشد بگیره ... گل بیخود (sm172)
كاپيتان ليدر لجند (sm127)
بهترين كاپيتان دنيا (sm19)
خب اول خانوادشو بفرسته صحبت کنن ؟ :| (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا پاسخگو باش جوون مردمو فرستادی دهن شیر (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فيس ندارم ( از عجايب )(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ملي عزيزم درگير خونه تكوني بودم لامصب مگه تمومي داره (sm178)
تو خوبي؟ شما شروع نكردين هنوز؟(sm59)
بکشه از موزیک بیرون من انجمنو شیرینی بدم (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خودتو بذار جاش..یهو یه پسره عین بدتمن بپره بگه بیا دوست شیم..چیکار میکنی؟معلومه میگه نه دیگه(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]