اسپری چیه
نمایش نسخه قابل چاپ
اسپری چیه
از همین حجم دهنده ها دیگه
من که گیج شدم
چند هست کجا میفروشه
بیا چت روم تا بهت بگم الان صداشون در میاد
(sm120)دیجی الان می پوکه
آلبوم علم باران گروه minus 1 منتشر شده کسی نداره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا فغانی، رضا سخندان و محمدرضا منصوری تیم داوری کشورمان خواهند بود که دیدار فردای بارسلونا و ریورپلاته را در ساعت 14 قضاوت خواهند کرد. الیوم از کامرون هم داور چهارم این دیدار خواهد بود.
(sm209)
داش داش
داشم من
تاکی باشم من
(sm50)
دنیای من بی تو پر از برگ ... (sm50)
عکس تکان دهنده مرد معلول سوری بعد از بمباران هوایی حلب توسط هواپیماهای روسی (sm81)
اگر مانده بودی ...
چونت می گذاشتم ...
(sm50)
دارم اون روزی رو میبینم که پیر شدم و حسرت جوونیام رو میخورم که به بتالت گذشت.البته به اونجا اگه برسه(sm2)
- (sm50)
بزارید همه بودنن که به دست غم اسیره
آخرش یه شب همین جا سر این کوچه میمیره
(sm118)عشقم کشیده اینجوری باشم خوبه که ادم عشقی باشه داشم (sm111)
یکی این کسخلو از برق بکشه(sm2)
کسی میدونه چطوری میشه یه استیکر را ریپورت و حذف کرد ؟!
با 5 4 میلیون بهترین انتخاب سورفیسه به نظرتون؟
مثلا این چطوره
واسه تو راهو دسترسی به اینترنتو این حرفا
صنما با غم عشق تو چه تدبیر کنم
تا به کی در غم تو ناله ی شــبـــگـــیـــر کنم ... (sm50)
دل دیووانه از آن شد که نصیحت شنود
مگرش حق ز سر زلف تو زنجیر کنم ... (sm50)
با سر زلف تو مجموع پریشانی خویش
کو مجالی که یکایک همه تقریر کنم ... (sm50)
آنچه در مدت هجر تو کشیدم هیهات
در یکی نامه مهال است که تحریر کنم ...(sm50)
آن زمان کآرزوی دیدن جانم باشد
در نظر نقش رخ خوب تو تصویر کنم ... (sm50)
هر کبوتر میپرد زی جانبی
این کبوتر جانب بی جانبی ... (sm214)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
(sm2)گوشیو نمود
لعنت به جاناتان نولان که با این سریالش دهن منو گاهید (sm50)
(sm2)
ای بابا بنده خدا پورحیدری چرا اینجوری شد؟ مریضیش چیه؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 قسمت به فصل چهارم وایکینگز اضافه شد
کیون ممر در ارتفاعات ماسوله کوچک شد
سلام تاریخ دقیق پخش سریال رو می دونینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
18 فوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط heojoon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی هدفون میخواد بزنه تو گوشش
[ Photo, خبر تکمیلی: همه بلیت های کنسرت "حامی" در دو ساعت به فروش رسید. @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]_babazadeh ]