آلبوم چاوشی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم چاوشی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی تو روان پریشم نزار جهنمی شم ... (sm50)
اوهومنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه نرم گرگان یا جای دیگه همون در میاد.بجا کرایه پول پست میدم
دی جی کالا آلبوم پارو رو یه روز قبلش گذاشت واسه فروش خوده سایت تصویر گستر پاسارگاد هم میفروشهنقل قول:
دنیای من بی تو پر از برگِ ... (sm50)
میلاد ببند اون حلقتو (sm2)
این که مه نیست دود سیگارِ ... (sm50)
میلاد ! Are you Ready ?? (sm2)
Yes (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر شوما محترمه البته اگه البوم بعدیش هم مث این باشه مث اینکه داره راه یگانه رو میره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
فکر کنم آلبوم بعدی رو دوباره بره سراغ کارن همایونفرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم امید هم اومد آلبوم چاوشی هم عقب افتاد ولی کماکان از تک آهنگ خبری نیست
باو طعنه نزن میترسم آلبوم چاوشی هم Are you ready ? بشه (sm25)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا اونور مست میکنن لفظ میان میگن قرار منفجر کنیم ایران رو - اونا که مثل چاوشی دنبال گرفتن مجوز و شماره کتابخونه و .. نیستن کهنقل قول:
پس سیاستشون چیه این همه لفتش میدن ؟؟؟نقل قول:
سیاستی تو کار نیست - خودشون هم نمیدونن میخوان چیکار کنن - یکی از خواص مشروبات الکی اینه که میبرمت به یه عالم دیگه با وجود یه آدم های دیگه از زمین و زمان دور و بی خبر میشی و احساس میکنی قدرت زیادی داری و از همه بهتری و تو این حالت یه سری حرفا میزنی و یه سری کارا میکنی که بعدش که بهت میگن تو اینارو گفتی دیگه میمونی توش و نمیدونی چیکار کنی الان دوستان تو اون حالت تشریف دارننقل قول:
امشب آهنگ جدید عبدلمالکی پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)پس اثرات آبکیهنقل قول:
دقیقانقل قول:
از چتر دلخوری منو ببر به جاش ... (sm50)
واقعا جالبه کشوری امنیت داره اینقد نسبت به کشورای بدبخت دیگه اوضاش بهتره اما مهاجرش بیشتره ! ببین ملت چقد از این نظام عسلامی فرارین همش در یک کلمس نه امکانات نه پول نه چیز دیگه اون چیزی نیس جز آزادی !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
دیگه از الان کاملا معلومه دوشنبه میاد یا نه اولا باید 10 خرداد رو تکذیب کنن دوما کاورو بدن بیرون عجب نادونن اینا
هیچی معلوم نیست ! شاید همون 10 خرداد بیاد
رستمی ممر زد من حوصله نداشتم تو سرور خودم آپ کردم الان ..
ب نظرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمر نظام زیاد زیادش 10سال میشد اگه جنگ نمیشد.ولی جنگ شد همه فکر دفاع شدن و همه متحد
الانم عمرش 37 یا 38 نمیدونم.ولی آخر آخر 50 ساله. مث نظام های که تو تاریخ بودن و دیکتاتور
نازنین هاست داشتم خودم استفاده نمیکردم تو مدیافایر آپ میکردم .. (sm59)
خجالتمون دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
الی هاستم ریده دان کن ببین سرعتت چقده بوگو مال من از 1 بالاتر نمیره ..
در کوی تو معروفم و از روی تو محروم
گرگ دهن آلوده یوسف ندریده
سعدی
پ.ن : اینو پدرام پاریزی گذاشت اسم چاوشی رو تگ کرد
اینجارو تا همین دو روز پیش همه سایتا 400 قیمت زده بودن
اره میدونم مرسی (sm127)صبح تلگرام دیدم، بی احساسنقل قول:
دیر جواب دادم شرمنده با گوشی اومدم سایت (sm19)
ای یار جفاکرده پیوندبریده
این بود وفاداری و عهد تو ندیده
در کوی تو معروفم و از روی تو محروم
گرگ دهن آلوده یوسف ندریده
ما هیچ ندیدیم و همه شهر بگفتند
افسانه مجنون به لیلی نرسیده
در خواب گزیده لب شیرین گل اندام
از خواب نباشد مگر انگشت گزیده
بس در طلبت کوشش بی فایده کردیم
چون طفل دوان در پی گنجشک پریده
مرغ دل صاحب نظران صید نکردی
الا به کمان مهره ابروی خمیده
میلت به چه ماند به خرامیدن طاووس
غمزت به نگه کردن آهوی رمیده
گر پای به در مینهم از نقطه شیراز
ره نیست تو پیرامن من حلقه کشیده
با دست بلورین تو پنجه نتوان کرد
رفتیم دعاگفته و دشنام شنیده
روی تو مبیناد دگر دیده سعدی
گر دیده به کس بازکند روی تو دیده
(sm3)
بر لب لرزان من
فریاد دل خاموش بود...
(sm50)
عبدلی کی بود میگف اومدا ..
یادمه تهیه کننده گفته بود میخواهیم طبق روال دوشنبه های شهرزاد آلبوم پخش کنیم .
۱۰
۱۷
۲۴
۳۱
#موسیقی ما