سرعت اپلود 3g
ایرانسل
150
کیلوبایت در حال حرکت
سینا باید بگیره
نمایش نسخه قابل چاپ
سرعت اپلود 3g
ایرانسل
150
کیلوبایت در حال حرکت
سینا باید بگیره
الان تو زمین خاکیم با ایرانسل
سرعت عالیه
اون تاپیک یه لینگ گذاشتم فکر کنم صفحه 10 بود دیگه خودت زحمتش رو بکش پیداش کن(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس تست سرعت[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روا نبود که اینجوری از دل تو جا بمونم
روا نبود با این همه تنهایی تنها بمونم
حیف دلم که پیش تو موند و به هیشکی دل نبست
حیف دل صبور من که عاشــــــــــــــ . . .(sm124)
شعـــــــــرها رو ز کجـــا آوردی(sm81)
چطور ممکنه پشم با رطوبت هوا آتیش بگیره عاخه مهندس؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسام... نقد پیلیز... البته اگه حوصله داری(sm98)
یه آهنگ پاور متال خوب از گــــروه Astral Doors مربوط به آلبــوم Notes from the shadows سال 2014
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان صب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشكل از سايته (sm89)
ندارم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه . زنگ زدم با پشتيباني شاتل صحبت كردم خيلي كمكم كرد خير سرش همون كارائي رو كه خودم انجام ميدمو گفت پاك كردن cache . ميگه با يه مرورگر ديگهامتحان كردين گفتم بله . با يه سيستم ديگه چطور گفتم بله . يه ذره فكر كرده بعد ميگه پس الان برو به سايت اطلاع بده احتمالا مشكل از اونجاست . پيش خودم گفتم خسته نباشي واقعا خيلي كمك بزرگي بودي (sm77)
نقل قول:
نميدونم (sm67)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
(sm74)(sm70)نقل قول:
این بود ارمان احمام تا جوان مردم نا امید کنی شکست عشقی بخوره(sm25)نقل قول:
مشکلت چیه؟من شنیدم شاتل پشتیبانیش خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخابرات نداری خبر نداری(sm74)
(sm89)نقل قول:
مادر من (sm120) آی پی رو گرفتی ؟ نگرفتی دیگه مامان جان (sm120) چارش فقط اینه که آی پی رو دستی وارد کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زرشک (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
برای تو هر چیزی امکانپذیر میشه(sm2)
(sm54)میخوام کارت اینترنت دایل اپ بگیرم(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm126)
تا پشتيبانش كي باشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خب گفتم گفت مشكلي نيست همين كارا رو انجام بده وقتي گفتم انجام دادم بنده رو ارجاع كرد سمت امير (sm59)
(sm50)
(sm98)
امير اين پيغام منو كشت :
پیام سیستم
امکان بازدید از انجمن های سایت تنها برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند وجود دارد:
- جهت ورود به سیستم نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید.
- ممکن است شما مجاز به استفاده از این قسمت نباشید
- شما برای ارسال مطلب باید در سایت عضو باشید , در صورتی که ثبت نام کرده اید نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید , ممکن است برای تکمیل ثبت نام نیاز به فعال سازی از طریق ایمیل باشد ایمیل خود را بررسی کنید و بر روی لینک فعال سازی کلیک کنید , در صورت بر طرف نشدن مشکل از طریق ایمیل با مدیریت سایت تماس بگیرید , ایمیل مدیریت سایت در انتهای صفحه قرار دارد با کلیک بر روی تماس با ما مشکل خود را مطرح کنید
در صورتی که برای اولین بار از این سایت دیدن میکنید برای استفاده کامل از تمام امکانات سایت لازم است که [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کنید امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد.
ميخوام جوابتو بدم هي اينو ميزنه . من win رو دان كردم ولي تاثيرش (sm25)
جوابش: Authentication failed (sm81)
فضاسازی سینجول تو خواب فوق العادس (sm50)
دنیای من یه چاردیواری
لحظه هام بوی تاج گل میدن ...
دهنت سرویس یغما (sm50)
روزی شخصی به عامام گفت مردم حجاب رو رو رعایت نمیکنن ,عمام فرمود تو رو سننه و آن شخص سننید ......سننناندن یکی از خصوصیات بارز عمام بود (sm50)
این سی پروکسی چه سرعتی داره (sm118)هم مفته هم اینکه اصلا افت سرعت نداره (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم ميخوام (sm54)
رایگان کردنش خیلی سخته (sm2) بهت پیشنهاد نمیکنم (sm2)نقل قول:
تمرین مرگ می کنم توو گود این پیاده رو
یه چیزی انگار گم شده توی نگاه من و تو
دارم به داشتن یه زخم توو سینه عادت می کنم
دارم شبامو با تن یه مرده قسمت می کنم ...
(sm50)