به سلامتی و میمنت (sm176)اشپزخونم و پرده ها تموم شده..بقیش مونده(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به سلامتی و میمنت (sm176)اشپزخونم و پرده ها تموم شده..بقیش مونده(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که منشیه حداقل 25 سالشه ولی رسول فک کنم 20 ،21 باشه (sm2)
یادمون باشه اومد شفاف سازی کنه
والا الان یه دختر بیاد بگه دوست دارم جان جفمون اگه نه بگم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جريان چيه رسول رفته با دختره حرف زده؟ (sm59)
:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نگفت اون شب
قضیه چیه من الان تو حال خودم نیستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از بازی مفصل صخبت میکنیم حالا (sm98)
یهو رفته تو گفته میشه وقتتو بگیرم یه چیزی بخوریم...یعنی اگه قد بال پشه دخترارو بشناسن این پسرا(sm120)نقل قول:
100 صفحه در این مورد بحث شده (sm120)نقل قول:
بابا اون طور که من فهمیدم اصن بدبخت حرفی از دوستی نزده! گفته میشه جند دقیقه وقتتون رُ بگیرم گفته نه بفرمایید بیرون...نقل قول:
البته تند رفته انگار |:
گفتم بذار جا دختره..نه یه پسر که(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]