ادای منو درمیاری (sm142) ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ادای منو درمیاری (sm142) ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اون پست رو ندیدم .. میتونم ولی نمیخوام؟ پس به کل اسکل شده و زده به سیم آخر (sm25)نقل قول:
باز اگه میگفت دیگه نمیتونم قابل توجیه تر بود
از آشنایی با شما خوشبختم استاد (sm120)نقل قول:
نه بابا قرار بود آهنگ جدید باشه! کامینگ سون بود... ولی کنسلش کردن(sm54)نقل قول:
میتونم ولی نمیخوام خیلی جمله اش رو مخه ... فکر کنم اشتباهی دیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه جدی استاده (sm30)من تو فروم های هوادارای شادمهری دیدمش قبلا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می دونم کدومهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم نیس سر این
یا تو ی پست جدا
گفت ک می تونم مثِ تقدیر کار کنم ولی نمی خام (sm54)
اینقد نگین تکرار ... بابا ایده جدیدی وجود نداره چی کار کنه ؟ معجزه کنه ؟!؟! حتما دلیل محکمی داره خودش نمیسازه ... الانم چند تا بچه کار میفرستن مجانی خوشش میاد و بهش میگن اینجا رو بپیچ تو رضا صادقی کی به کیه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت یه کنسرتی در پیش داره یه آهنگ زپرتی میخونه تنور فروش بلیط و کنسرتو گرم کنه
اون میتونم و نمیخوام مال یه پست دیگه بود فک کنمنقل قول: