حسود هرگز نیاسود (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حسود هرگز نیاسود (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه اون حسودي داره ؟(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
500 عکس(sm120)
فک کن 1%(sm136)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساااااااااااااااااااارههه هههههههههههههه
منم گوش دراز (sm120)نقل قول:
این خدیرا چیه آخه حیف اون دختر(sm73)
از دل ارمیلا بپرس (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسود هرگز نیاسود(sm137)نقل قول:
روز قیامت به علت بار گناهانم گفتم خودم محترمانه برم جهنم که یکی از ملائکه داد زد کجا؟ گفتم جهنم! گفت اهل کجایی؟ گفتم ایران. گفت بیا برو بهشت فکر میکردی تا حالا کجا بودی بدبخت! (surprised) (confused) (not_sure)