نه اونُ کپی کرده بودم اشتباح پیست کردم (sm118)(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه اونُ کپی کرده بودم اشتباح پیست کردم (sm118)(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کی هستی ؟ (sm25)
خب نخونه تا ایده جدید به ذهنش بیاد .. ما صبر میکنیم .. چه عجله ایه آخه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم ایده مشاورای جدیدش مثل فرشباف هم تو آثار جدیدش بی تاثیر نبوده .. یه جورایی دوستی شادمهر با بعضیا مثل دوستیه خاله خرسه میمونه میان بهش خوبی کنن میزنن میکشنش ..
استادت(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه نمیبینی اسمش عقیلیه .. خود شادمهره ولی رو نمیکنه .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه پست اینستاش بودنقل قول:
(اصلا اینستا ساختم اون قبلا واسه پیج شادمهر)
پست گذاشت می تونم 10 تا یا 100 تا (یادم نیس ععدشُ ) آهنگ مثِ تقدیر بسازم
ولی نمی خوام
فک کنم از اون پستایی بود ک پاک کرد بعد ی مدت (sm25)
نقل قول:
عخی :|
پس خودت آهنگسازی کن
این چ گروهی ع ؟
(sm128)
من استاد بزرگ هستم (sm77)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا رو کنم وقتی دارید ازم انتقاد میکنید(sm70)نقل قول:
ترجیه میدم سوت بزنم و به افق خیره بشم(sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm50)