صبح بخیر (sm103)
نمایش نسخه قابل چاپ
صبح بخیر (sm103)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
روزنامه های تخیلی روز به روز داره زیاد میشه
(sm30)کلوچه پیمان
(sm2)
(sm120)اسکی مارتیک از ستار
Sattar - 40 Years of Memories
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همسر خامس رودریگز به تیم والیبال رئال پیوست (sm120)
علیرضا حقیقی، احسان حاجصفی، مهرداد پولادی، مرتضی پورعلی گنجی، سیدجلال حسینی، جواد نکونام، مسعود شجاعی، آندرانیک تیموریان، وریا غفوری، اشکان دژاگه و رضا قوچاننژاد
الی ساکت شو دارم تقلب مینویسم حواسم پرت میشه .. (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنرمندان عزيز مجاني پولشو از ملت بدبخت ميگيرن (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جديا روشون ميشه يه همچين پولي بگيرن ؟
نقل قول:
راستي تو بوشهر براي چي كنسرت لغو شد ؟ كنسرت كي بود؟
چه گلی زد (sm54)
از همون اول از این پسر خوشم میومد (sm19)
دمش گرم (sm120)
پیمان یوسفی چرا این جوری لفظ قلم زر میزنه؟ آفتاب از استادیوم رخت بر می بنده؟ مگه تاریخ بیهقیه؟
تدی برداشتن کردن تبلیغ پشتم گرمه (sm2)
میبینم تبلیغا همه جدیدن (sm120)
(sm3)مسعود شجاعی تخمسگ بیچاره نوری (sm81)در اوج بود
محمدحسین غیاثی
آخر این چه نظامی است که یک نفر به نام علی مطهری فرزند مرتضی، نمایندهی تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر همینکه یک زور به یک گوشه از ستونش میزند یا نه همینکه یک پخ میگوید، اشبه به منارهجنبان اصفهان، لرزه بر بالا تا پایین ارکانش میافتد؟ و کل نظام بسیج میشود تا جلوی ریزش را بگیرد. مگر این نظام با چسب رازی سرپا ایستاده است؟
(sm2)موهای دژاگه چطوری دراومده بقول نکونام جزیره جزیره
داشت سومین گل مردود ما به ثمر میرسید که نشد (sm2)باحال بود (sm2)
(sm2)من گفتم بریم لندن چرا هماهنگ نیستن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)عسلام
سجاد تو رفتی فنلاند چه غلتی بکنی اقلا دینتو عوض کن شاسکول
(sm59)سقوط رژیم
میخوام برم ره فراماسونری رو بپیمونم اصن(sm2)
بریم تو لاک میرینیم بازیو (sm3)
هر قبرستونی میری فقط خودتو اصلاح کن از این دین کذایینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن دم کیونت گوشواره نزنی(sm2)
نه دیگه میخوام تو دین فراماسون ها مذهبی شون باشم، همه جارو خالکوبی میکنم چشارو مث گربه میکنم اصن جن دیدی یعنی منو دیدی خلاصه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتیم تو لاک ، الانه که گله رو بخوریم (sm3)
حقیقی پسر پرسپولیس (sm19)
پنگوئن (sm3)
۳ گل افساید (sm2)
به به (sm19)
هورا (sm98)
(sm169)
چقدر لباساشون زشت بود(sm98)
(sm50) اي بابا
نکش هوا آلودسنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقلاب كرديم تاريخ عوض شه، جغرافي عوض شد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد ِ چي حرف زده ؟