میگم باید تبدیل کنه به 3.5 (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میگم باید تبدیل کنه به 3.5 (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کنجکاو شدم کیسو باز کنم این لامصبو پیدا کنم
میگم اول از همی ویندوز عملیات Gpt رو هادت رو انجام میدی ..
بعد ssd میزاری ..
بعد میری برا نصب ویندوز رو حالت uefi ..
بعد هموجا اول درایو c هارد اصلیتو فرمت میکنی ..
بعد نصب ویندوز رو میزاری رو ssd و خلاص ..
نقل قول:
(sm54)واقن ؟ من فک کردم حتما باید رو ssdاین عملیاتو انجام بدم
پشت کیستو نگاه کن یا حتما با سیمای دیگه بسته یه جا که خلوت بشه (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی اینجا ارزونه 14 تومن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تورم تک رقمی شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته سیم زیادی هم نداره من در عجبم تو چطور پیداش نکردی (sm2)
دیدم قبلا ولی خب ارزش نداره از نت بخری پول پستشم هسنقل قول:
گرچه احتمال میدم خودش همه چی داشته باشه یه مدل دیگش تو یه سایتی بود همه چی داشت براکت پیچ کابل usbو ساتا
(sm2)نمیدونم والانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]