(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشاا.. سری بعد جبران میکنی(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشاا.. سری بعد جبران میکنی(sm70)
خو گفتن نداره که (sm70)
(sm70)این ترم پروژه نرم افزار دارم چیزی دم دست ندارین بدیم بره ؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لحظه فکر کردم منظورت یه چی دیگس(sm30)
آفرین ب این زور و آفرین ب این بازو(sm3)
آفرین ب هر شب ک بی گدار میباره(sm50)
قبل محرم حتمیه داداش؟نقل قول:
مردیم از بی محسنی .
هرچی میگوشیم همه کیفیت معمولی ان آهنگای اخیر(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه همه شده لينك (sm59)
داده کاوی وحید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 تا الان تو ارشیو هست
خودم رو متور جستجو گوگل کار کردم
(sm25)پس تو شب و روز رو از محسن گرفتی اونطوری خمار عکس میگیرهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kamal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش؟ (sm77) آبجي (sm59)