(sm81) سیماااااااانقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81) سیماااااااانقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم نمیبینم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گولمم بخور (sm2)(sm127)نقل قول:
هوشتو بخورم (sm127)
ماشین خودم که صافکار بود ماشین داییمُ قرض گرفتم 2 3جا کار داشتم... آقا تو ترافیک یه نیسان نتونه ترمز بگیره صاف بره تو کیون ماشین داییم؟ (sm178)(sm88) به خدا نزدیک بود سکته کنم فقط ملت نشوندنم آب سرد ریختن سر و صورتم آمپرم بخوابه (sm178)نقل قول:
نبینم غمتو رفیق ؛ چه شده مشتی؟ (sm178)
آسیب جزیی بود ولی از اینکه ماشین امانت بود حرصم گرفت... دلم میخواست بمیرم ماشین یه خال برنمیداشت (sm178)
والا انقدي كه كش اين شله حق داره اينجوري بكشه بالا فقط سوالي كه پيش مياد اينه: اگه قرار بود بيوفته كجا ميوفتاد خب تو شلوارش بود ديگه اسكلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يا خدا پيرهنشم كرده اون تو(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
میخواستم واسش کادو بخرم (sm74) خدایاااااا چرااااااااا من ؟؟؟؟ (sm81)(sm81)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه متوجه اون قسمت شدی(sm2) تیپش دختر کشه لامصب(sm2)
این کارها ولش ساعت امدنش میدونی برو پست بده وقتی امده بپر جلو حرفتو بزن بعدش یه لبم ازش بگیر که ناکام از دنیا نری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا فلسفه جک و طنز هم همینه که با کنایه معظلات اجتماع رو بگه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم کار ، فقط پول و پارتی همین ...
دیده شده که بعضیا کمرشون قویه سریع جاهای خالی شده رو پر میکنه ، حالت چشم برزخیشون فعال نمیتونه که بشه (sm70)نقل قول:
بده شوعر عمت بخوره (sm70)
ای بابا ، هیچی بدتر از این نیس ؛ چیز تو این شانست ...
داش یه اسپندی دود کن چشت زدنا ، تو یه هفته دو بار تصادفات داشتی ...
دور از جونت دادا ، تنت سلامت مال دنیا رو میشه جبران کرد حتی اگه امانت باشه (sm127)
دیشب که اجرای افشاریان رو توی خندوانه دیدم خیلی خوشم اومد همونقدر که شاد بود لا به لاش هم غمگین و تلخ بود . یه تیکش گفت رفتم کافی شاپ به یه نفر ابراز علاقه کردم ولی قبول نکرد ولی خوش حال بودم که احساساتم رو ابراز کردم . (sm50)نقل قول:
یاد قضیه خودم و خانوم منشی افتادم (sm172)(sm50)
الهي اشكالي نداره ولي چرا باز نيسان؟(sm77)نقل قول:
اي بابا كلا نيسان ديدي چراغ قرمزم بود گازُ بگير برو فوقش 50 تومن جريمت ميكنن خرجش كمترِ (sm2)(sm2)
جنتي 15 سالشه؟(sm77)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورشكست نشي صلوات (sm2)(sm2)
من میخوام یه یادی کنم از
:
:
:
:
:
:
:
اون معلمی ک زنگ اول روز اول مهر
درس میده
سلام عقده ای