نقل قول:
نوشته اصلی توسط 5aj4d_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری سجاد؟؟(sm111)
اره دیگه ما هم فسیل شدیم تو این انجمن (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 5aj4d_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری سجاد؟؟(sm111)
اره دیگه ما هم فسیل شدیم تو این انجمن (sm120)
چند سال غیبت داشتی مگه؟؟ (sm54)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک ملت با عقاید تخماتیک احساسی و جوگیر.حقشونه.نوش جونشون
(sm120)
فدات تو چطوری خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه فسیلن اینجا فقط به من گیر دادین (sm70)
لازم نیست حتما غیبت داشته باشی کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان که من مشمول هستم میتونم طبق مدرک تحصیلیم جریمش رو بدم و بخرمش
فقط اینبار گرونتر شده :|
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
lost یه فصل
Arrow دو فصل
pretty little liars سه فصل
hart of hixie دوفصل
hannibal شش قسمت
homeland سه فصل
nikita سه فصل
how i met your mother یه فصل
90210 3فصل
ول کردم(sm120)حیف وقت.جوانی (sm172)
بادبادک تو اتاق بغلی ترکید.هرچی زده بودیم پرید(sm54)
nikita رو دارم تازه میبینم من متوسط رو به خوبه اونجوری چیز خیلی عالی نیست (sm70)
سریال جدید این the man in the high castle خیلی عالی بود شبکه امازون دادش همشم باهم اومد
این سریال into the badlands هم خوبه amc داره پخش میکنه
شرو وره. مث arrow هر قسمت.همش موفقیت.
سریال فقط bb بریکینگ بد(sm178)
(sm169)
اررو تا فصل دوم خیلی خوشم اومد فصل سوم هم متوسط رو به خوب بود ولی این فصل دیگه واقعا مسخره شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D A N I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جاش سریال gotham داره خیلی عالی پیش میره
قربونت هی بدک نیستیم مثل خودت مثل همیشه تعریف یک خطینقل قول:
(sm120)
جدی میگی؟؟ من چیزی نشنیده بودم فکر میکردم فقط همون جریمه غیبته!!نقل قول:
لازم نیست حتما غیبت داشته باشی که
الان که من مشمول هستم میتونم طبق مدرک تحصیلیم جریمش رو بدم و بخرمش
فقط اینبار گرونتر شده :|
الان قیمت چجوریاست واسه مدارک تحصیلی؟؟
از دیپلم 15 میلیون شروع میشه هر مدرک بالاتر 5 میلیون اضافه میشه خیلی گرون شده دیگه (sm138)نقل قول:
ای تو روحشون (sm178)نقل قول:
بعد واسه اقدام چیکار باید کرد؟؟
مراجعه به پلیس +10؟؟
امیر باسه من همش اختصاصی اپ کن.خیلی اسپشل هستم(sm120)
نه باید بری نظام وظیفه پلیس +10 فقط واسه اطلاع رسانی اینا هستش بیشتر و کارای سادهنقل قول:
اونجا کامل اطلاعات میدن و کامل راهنمایی میکنن
Game of Thrones دوفصل
The Walking Dead دوفصل
Vikings دو فصل.قشنگه ادامه میدم
Black Sails یه فصل.دوهم دان کردم.ادامه مییدم.
(sm172)
گاهیدی مارو ..
homeland چن قسمت دیدم فعلا منو نگرفته ..
بتر کال سال نیمود دوش(sm172)
اها دمت گرمنقل قول:
سریال فقط banshee .. (sm127)
(sm50)
از موی تو آشفته ترم (sm50)
داره زمستون میرسه ..
چرا نمیرسی !?؟!
(sm50)
تنظم ترک امیر بی گزند رو خود موزن زده .. (sm50)
7ماه رفتم خیاطی شاگردی.بدون حقوق.همین که میخاست چیزی یاد بگیرم و خیاط بشم ول کردم(sm172)(sm120)
1ماه قبل عید تا ساعت 2شب(sm25)
یه چیز جالب دیگه اینکه ..
هر کس تنظیم کرده ترکی رو خودشم میکس و مستر رو انجام داده ..
چنگیز رو بهروز کچل تنظیم و میکس و مستر کرده .. (sm3)
(sm155)
در حاشیه ۲ از هفته دیگه پخش میشه ..
امیر اهنگای مجاز رو شما زود میزارید؟
یا جاهای دیگه
انشالله بهتر شی...نقل قول:
مراد رو نمیدونم ولی هیچجوره اوضاعم روبراه نیست...
پوریا ... (sm46)
(sm172)
تا 8 سال همون مبلغی که اعلام کردن بیشتر از 8 سال میکشن روش پول و بریزی بعد 20 روز کارت میاد.نقل قول:
ولی میارزه به دوسال رفتن.
میلادکم :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی خوشی سلامتی؟!
دلم گرفته ای دوست :(