از صابر نقل گرفتم گفتم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختیار داری من غلط بخورم (sm25)(sm134)
نمایش نسخه قابل چاپ
از صابر نقل گرفتم گفتم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختیار داری من غلط بخورم (sm25)(sm134)
" .. در بازگشت از كليسا، جك از دوستش ماكس مي پرسد: «فكر مي كني آيا مي شود هنگام دعا كردن سيگار كشيد؟
ماكس جواب مي دهد: «چرا از كشيش نمي پرسي؟
جك نزد كشيش مي رود و مي پرسد: جناب كشيش، مي توانم وقتي در حال دعا كردن هستم، سيگار بكشم.
كشيش پاسخ مي دهد: «نه، پسرم، نمي شود. اين بي ادبي به مذهب است.
جك نتيجه را براي دوستش ماكس بازگو مي كند.
ماكس مي گويد: تعجبي نداره. تو سئوال را درست مطرح نكردي. بگذار من بپرسم.
ماكس نزد كشيش مي رود و مي پرسد: «آيا وقتي در حال سيگار كشيدن هستم مي توانم دعا كنم؟»
كشيش مشتاقانه پاسخ مي دهد: مطمئناًً، پسرم. مطمئناً.
" فراموش نكنيد :
پاسخي كه دريافت مي كنيد به شدت بستگي به پرسشي دارد كه پرسيده ايد
ﺍﺧﺘﻼﺳﮕﺮ ﺍﺯ ﻧﻮﻉ ﻓﻨﻼﻧﺪﯼ !!
ﻭﺯﯾﺮ ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ ﻓﻨﻼﻧﺪ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﮐﺸﻒ ﻓﺴﺎﺩ ﻣﺎﻟﯽ ﺍﺵ ﻣﺠﺒﻮﺭ ﺑﻪ ﺍﺳﺘﻌﻔﺎ ﺷﺪ .
ﺍﯾﻦ ﻭﺯﯾﺮ ﻓﻨﻼﻧﺪﯼ ﺑﻪ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺩﻭﻟﺖ، ﺳﻪ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺴﺮ ﺧﻮﺩ ﺗﻤﺎﺱ ﺗﻠﻔﻨﯽ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﯽ ﺑﺮﻗﺮﺍﺭ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﺧﺸﻢ ﻭ ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ ﺍﻓﮑﺎﺭ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﻭ ﻣﻄﺒﻮﻋﺎﺕ ﻓﻨﻼﻧﺪ ﺷﺪ؛ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﺩ ﺑﺎ ﺳﻮﺀﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺟﺎﯾﮕﺎﻩ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻭﺯﯾﺮ ﮐﺎﺑﯿﻨﻪ ﺑﺎ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﭘﺮﺩﺍﺧﺘﯽ ﺗﻮﺳﻂ ﻣﺎﻟﯿﺎﺕ ﺩﻫﻨﺪﮔﺎﻥ ﻓﻨﻼﻧﺪﯼ ﺳﻪ ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﯽ ﺷﺨﺼﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩ.
ﺍﯾﻦ ﻭﺯﯾﺮ ﻓﻨﻼﻧﺪﯼ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺍﺳﺘﻌﻔﺎ ﮐﺮﺩ، ﺑﻠﮑﻪ ﭘﺮﻭﻧﺪﻩ ﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﯼ ﺩﺭ ﺩﺍﺩﮔﺎﻩ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﻭ ﻣﺠﺒﻮﺭ ﺷﺪ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺍﯾﻦ ﺳﻪ ﺗﻤﺎﺱ ﺗﻠﻔﻨﯽ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﯽ ﺭﺍ ﺑﭙﺮﺩﺍﺯﺩ!
.
ﭼﯿﺰﯼ ﺷﺒﯿﻪ ﮐﺸﻮﺭ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ
از اين به بعد:نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نيسان = نويد(sm155)(sm155)(sm155)
عزيز دلي(sm127)(sm127)
4-5 سال پیش همرا پسرداییم رفتیم یکی از این ادارات دولتی واسه استخدام هر دوتامون لیسانس بودیم با معاون داشتیم حرف میزدیم تازه یکی هم سفارشمون کرده بود برگشت معاون رک پوست کنده گفت تو این یه هفته بیش از 400 نفر امدن حتی یکیش دکتری داشت میگفت ابدارچی نمیخواین من بیام گفت شما هم به فکر یه کار دیگه باشین(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان 2 ماه خودم بیکارم دارم دیونه میشم اعصاب واسم نمونده تف تو این مملکت(sm102)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیزها بزار کنار بردار من به هول قوه الهی و با امید بر ائمه اطهار برو جلو و بگو خواهر عزیز ادرس منزلو شماره تلفن لطف کنید تا با خانواده جهت امر خیر مزاحم بشیم باشد که به امید حق تعالی به وصال هم دراید و بنده حقیر از وصال شما دو گل تازه شکفته شده مسرور و شادمان گردم
مشکلات این مملکت یکی دو تا نیست ، مشکل هم اینه که هر کسی فقط و فقط خودشو میبینه ، اگه خر خودشو از روی این پل لغزان رد کرد دیگه به فکر بقیه نیست و براش مهم نیست برگرده از اونور پل کمک کنه این پل لغزنده رو درست کنیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دود کردم... دقیقا یه بی پدر مادری به ماشینمون اشاره کرد این بلا سرم اومد... توی 3روز (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذشت... ولی شرمندگیش میمونه واسم (sm172)
اره مثل شما خواهر عزیز 15+ میلیونها سال نوری که قابل شمردن نیستن(sm70)نقل قول:
باز نیسان نبود... اولی 405 بود (sm25)نقل قول: