امیر هستی؟!
آهنگ اسمشو تقدیر نذار شاهین رو داری بدی؟! (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر هستی؟!
آهنگ اسمشو تقدیر نذار شاهین رو داری بدی؟! (sm10)
اتفاق ظاهرا ساده (sm50)
امروز عخش دومم رو دیدم موهاشو بلوند کرده بود عزیز دلم (sm19)
برو برو برو به رسم یادگار شناسنامتم تو خونه جا نزار (sm50)
خاک بر فرقش نشیند آنکه یار از من گرفت (sm50)
آلبوم مهرداد اومد - ک...ر تو روحت صفاریان ... (sm135)
مثل همیشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد ...
دوست دارم مست کنم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)بنده هم اکنون از پشت میز جدید با شما سخن میگویم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جام می و خون دل هر یک به کسی دادند
در دایره قسمت اوضاع چنین باشد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیکول شب یلدا رو تبریک گفت و برای مردم ایران بوس فرستاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره بی فایدست خودت که میدونی ...نقل قول:
ها همینایی که تو میگی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده موندنم بی فایدست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایکاش میشد خواست و تموم کرد...
این قصه اولش با غم شروع شدهنقل قول:
پس باید اخرش با غم تموم بشه
دقیقا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در سابقهام باد وزان است
یار در باد دوان است (sm50)
شاید...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت باشکوهی شده! شاهین بیاد ترکیه بعد خدمت میرم(sm50) (هرچند خیلی بعیده بیاد!)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید که آینده....نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
بعد از تو (sm50)
اندیشه فولادوند - یک خیابان سهم یک افسانه نیست ... (sm181)
مهرانگیز کار، حقوقدان و فعال حقوق بشر در نامه ای به علی جنتی، وزیر ارشاد ایران خواستار رسیدگی به وضعیت سه هنرمند ایرانی شد. مهدی رجبیان، موزیسین و موسس سایت موسیقی "برگ موزیک"، حسین رجبیان، فیلم ساز مستقل و یوسف عمادی، موزیسین که در سال ۱۳۹۲ بازداشت شده بودند، در دادگاه بدوی به ریاست قاضی مقیسه در مجموع به ۱۸ سال زندان و ۶۰ میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شدند. این سه هنرمند در حال حاضر تا زمان برگزاری دادگاه تجدید نظر در اول دی ماه با وثیقه آزاد هستند.
(sm126)
عکس بسیار جالبی که جارد لتو تو اینستاگرامش پست کرده
معنی جمله میشه:نگران نباش لتو باعث سربلندیمون میشه
(sm74)
I'm glad you stood in my way
(sm50)
ترسم که یک از اهل وفا زنده نماند
در کشتن این طایفه دستی که تو داری ... (sm50)
why So Serious ??? (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D A N I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خیالت ، توی حالت باز توی کما میمونم ... (sm172)
در هر که ترا دیده، به حسرت نگرانم
عمری است که من زنده به جان دگرانم...
(sm27)
(sm50)
تو کتاب نوشته عاشق خیلی تنهاست خیلی خسته ست
جای بارون بهاری روی چترهای شکسته است ..(sm50)
حالا تو رفتی و من تنهاترین عاشقم رو زمین
تنها خاطراتم تو بودی فقط همین
(sm50)
نون عشق میخورم منت نونوا ندارم
سینه سوخته عاشقم با کسی دعوا ندارم ... (sm50)
دلم میخاد بامن بیایی
تو عالمی که هستم
(sm50)
متن وصیعتم شرح مصیبت است
بی روضه کربلاست
شلیک کن رفیق ... (sm25)
در هفت شهر دور
در من یزید عشق
اعلام کودتاست
شلیک کن رفیق ... (sm181)
نولان سگ تو روحت (sm27)