من از این اهنگه خیلی خوشم میاد (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
من از این اهنگه خیلی خوشم میاد (sm120)
یه مادر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از پیج های بارسا (sm30)
پ.ن : مورینیو انسان با ثباتی نیست ! درسته که الان واقعیت رو گفته ولی فراموش نکنیم شب بخوابه صبح بلند بشه ممکنه به اعصابش فشار بیاد حرفشو پس بگیره....به هرحال مرسی که ایندفعه واقعیت رو گفتی ولی نمیگفتی هم مهم نبود چون خودمون میدونستیم...(sm120)
حسین عشقت داره میاد اینا انگار... نظرت چیه؟(sm120)
بذار خوب بالا برن از مال مسی و آرژانتین(sm120)جام باشگاهای اروپا دیگه سوئیس و ایران نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه الان ؟عکسه؟مطلبه؟فکاهیه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاستوره رو میگم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سایت طرفداری یکی نوشته بود انصافا مورینیو بهترین مربی دنیاست (sm120)یعنی ببین یه جملش چه تاثیری داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون لالیگا هم بعیده کاری کنه اروپا پیشکش(sm120)نقل قول:
هوملز اگه بخواد از دورتموند بره,یقین دارم میاد بارسا(sm120)نقل قول: