من 52 سالمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من 52 سالمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا ، ای بابا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دشمنت شرمنده ، اینجور چیزا درست میشه مهم سلامتیه (sm134)
حالا پاشو برو یه آبی به سر و کـــ.ونت بزن بعد برو کنار دماسنجتون شلوارتو بکش پایین یکم بخندیم فضا عوض شه (sm2)(sm127)
همه میگن کار من راه بی افته مهم نیست دیگه چی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه قرار باشه به فکر درست کردن این پل ملت بی افتن باید خیلی چیزها را از اول ساخت تا بشه به این فلاکت خانه کشور گفت
بی شوخی نیسان دیدی جلوش وانستا ترمز نداره لعنتی (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالب این بود که توی آیینه میدیدمش که ترمزش نمیگیره داره میاد... ولی خب راه فرار نداشتم ترافیک بود (sm25)
خودتی (sm127)
مرد حساب میگم اون زمان خودم توزیع کننده سی دی بودم در سطح مدارس و دانشگاه (sm2) بعد بیام از رو سی دی خش دار بزنم ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا گیر دادم به این کلیپا (sm2) اصلاً اهل آرشیو جمع کردن نیستم (sm120)
نوید بابا جان چی شده ؟ (sm74) تصادف ؟ (sm172)
من دیگر به حرفهای شما خواهر گرامی اعتمادی ندارم دیروز 45 بود چند دقیقه پیش17 الان 52 معلوم نیست فردا چندساله بشین(sm70) در ضمن یه شام هم به بنده بدهکار هستین که انگار در فکر ادای این بدهیتون نیستیننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسرار دربار رو فاش نکننقل قول:
نوید تو که پست های دیشبو نخوندی(sm2)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm141)