(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به چرات میتونم تایید کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدر ازت خواهش میکنم دیگه سیگار نکش
باصدای هاشم (sm120)
چون دیشب گفت آرزوی بازی کنار مسی رو دارم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میاد یا میرهنقل قول:
مرتیکه نفوذی
آقا ریدم به امسالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب وقتی توپ طلا رو به مسی میدادن بغضم داشت می ترکید . تا به حال مسی رو اینجوری ندیده بودم . بیچاره تک و تنها میخواست چیکار کنه این 4 تا گلی هم که زد از نبوغ خودش بود رژانتین براش کاری نکرد .
دنیا یه جام طلا به مسی بدهکاره وگرنه نامردی کرده خدایی . من طرفدار آرژانتین نیستم اما این مسی باید یه جام طلا میگرفت . خدایی از باخت برزیل اینقد ناراحت نشده بودم . امروز کلا دپرس بودم . داغون بودم .
مربی هم بی در این نتیجه بی تقصیر نبود . آخه آگوئرو چی بود که آوردی ! هر کاری میکنم یادم نمیره اون موقعیت مو قشنگه رو . آرش برهانی بود اون توپ گل بود . حیف شد حیف . دیگه این موقعیت برا آرژانتین پیش نمیاد کو تا برسه به فینال .(sm120)
هنوز حرف من و یکی دیگه رُ تشخیص نمیدی بزمجه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون کناراش اگه خط ابی یا سبز اضافه میکردن بهتر میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در کل ال اشپورت و اون یارو جعفری که نمایندگی تو خاور میانه داره (sm3)
نه چون بارسایی ها میگن از بچگی بارسایی بوده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول: