(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسرار دربار مینا میتی کومان به فاک اعظم دادن رفت کجای کاری
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسرار دربار مینا میتی کومان به فاک اعظم دادن رفت کجای کاری
نه دیگه به درد نمیخوره فعلا که بیکاره من زن بیکار نمی خوام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی بود صابر یه سلفی بگیره فقط اون قسمت قرمز رنگ تو سلفی نمود داشته باشه(sm2)
آره... تموم شد درستش کردم فقط مونده زه در رو بچسبونم (sm172)نقل قول:
اوضاع خیلی خرابهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه منتظرن تحریما رو بردارن یه فرجی بشه ! حداقل 2 سال دیگه
همه تعدیل نیرو دارن تو این وضعیت ، استخدامی فقط پارتی میخواد همین ! خودم با پارتی رفتم سر ِ کار وگرنه الان مثه رفیقم تو عسلویه داشتم زجر میکشیدم
نه حوصله خزعبلاتتُ نداشتم (sm2)نقل قول:
وقتی دادم گردنت را بدنت جدا کنند قدرت امپراطوری مرا خواهی دید (sm120)نقل قول:
ای بابا (sm25) خوب تعریف کن از چگونگی وقوع تصادفنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز من به داشته هات قانع باش تا امید پروردگار شامل حالت بشه ناشکری نکن زن خانه دار هم خوب نعمتیه ایشون هم هنری دارن که فردایی حتما سرکار خواهند رفت وشما طبق سابق به سرکار قبلیتون برگشته و گلنار در بغل نگه داشته تا موردی پیش بیاد تا بسوی غذای رفع حاجت مراجعت نمایید باشد که رستگار شویدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام اگه منو نبری سر کار باید برم توی بیابون زجر بکشم (sm50)نقل قول: