کدوم امید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید مدیر سبزَرو می شناسم (sm121)
نمایش نسخه قابل چاپ
کدوم امید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید مدیر سبزَرو می شناسم (sm121)
گلیم باف هم بسلامتی انجمن رو ترک کرد
مگه من بدون دوستم که بخوام با تو دوست شم (sm2) .. در ضمن الان دوستیم که داریم با هم صحبت میکنیم .. اینجا و تو این انجمن و به خصوص تو این تاپیک با نظرات مخالف و موافق هممون با هم دوستیم فقط همو ندیدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا هر چی که هستی .. خوبه بعد از یه سال دوباره اومدی و همچنین به جمع ما خوش اومدی (sm10) .. هر یه شادمهری اینجا بیشتر بهتر ... یه زمانی میرسه که میبینیم کل فروم موزیک باران شادمهری ان .. اسمش موزیک بارانه اما انگار انجمن طرفداران شادمهره
نه امید سبزه نیستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا از طرفداران آهنگ کوه خواهشمندم به جای گیر دادن به ما منتقدین برین به امیرجان گیر بدین زحمت بکشه و نسخه ITUNES رو هم بزاره (هر چند نسخه الکی باشه) تا آرشیومون کامل شه ... درسته منتقد آهنگم اما هیچوقت آهنگای شادمهر و از هاردم پاک نمیکنم تازه بهترین کیفیتهاشو هم جمع میکنم .. به هر حال همه اینا خاطره میشه .. انشالله شادمهر در اینده به نظرات ما منتقدین هم توجه کنه ..
(sm93)
راستی منظورت از گلیم باف کیه فربد؟ که میگی انجمن و ترک کرد؟ اگه منظورت اونی باشه که منم فکر میکنم آخراش هم ردیف ما و جزو منتقدین بود که ...
نه کلا حرف نمیزنه ایننقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا خودشه یا یکی از نوچه هاش
یادش بخیر یه زمانی میگفت من آهنگسازم به خوانندگی زیاد علاقه ندارم... (sm172)
چقدر مرموز ..(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که دقیقا منظورتو نفهمیدم که منظورت از اون شخص کیه و جالبه اینقدر ریزبینی ...
حالا منظورت هر کی که هست میاد اینجا و تو ذوقش میخوره و میره (sm70) .. ما که میدون و خالی نمیکنیم و رو حرفمون هم هستیم .. شادمهر باید خودش بسازه و تنظیم کنه(sm128)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد همین شماها نمیگین چرا شادمهر آهنگ نمیده ؟ چرا سال به سال میگذره خبری نمیشه ؟
من که از همون اول مخالف فرشباف بودم چون لمپن و شومن بود و هست و خواهد بود ... ولی اینکه بیایم بگیم فرشباف صفر تا صد مقصره !!! شادمهر الان لس آنجلسی شده و به فکر جیبش هم هست ...
فقط نوع پست گذاشتن شادمهر تو اینستا رو ببینین !!! بیش از حد روشنفکرانه و مغرورانه نیست ؟! دلیلش هم مشخصه ...