کدوما ؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کدوما ؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل (sm171)
(sm172)
مخاطب بله امین جان نه اینایی که دور محسنو گرفتن..نمیبینی روز به روز بیشتر تو لاک خودش فرو میرهنقل قول:
شادمهر رفت پسرفت کرد میدونم ولی حداقل یه سری چیزارو نمیبینه حالش بد شه(sm3)
یه زمانی محسن مخاطباش پسرای چشم مشکی بودن و خانومای خونه دار..این همه دماغ عملی و لگ پوش از کجا پیداشون شد نمیدونم(sm172)
اين علي اوجي الكي الكي بازيگر شد
مثه پژمان جمشيدي
نمیدونم پروفایلمونو تغییر بدیم و کمپین تشکیل بدیم و امسال باید کلیپ بده واسه عیدی و...... (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اینا کسایین که تازه طرفدار محسن شدن و فکر میکنن با این صحبت ها میتونن محسن رو مجاب ویدئو دادن کنننقل قول:
یه مخاطب قدیمی محسن هیچوقت همچین کاری نمیکنه ، چون خوب میدونه بی اثره
اتفاقا من میخواستم همینُ بگم که مخاطب محسن اینایی که امروزه تو فبیسبوک و اینستا و اینا خ فکر کردن خبریه نیستن! اینا در خوشبینانه ترین حالت 2 درصد جامعه مخاطبینم نیستن! هنوزم اکثر مخاطبا همونایین که خیلی تو فضای مجازی هیچ سنخیتی با محسن چاوشی ندارن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته ما به همه احترام میذاریم ولی بعضیا خیلی رو مخن (sm25)
تو شوخی کردم عالی بود انصافا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد ازش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین The Saratov Approach 2013 رو دیدی؟نقل قول:
مسی نیمار سوارز دارن مچ میشن (sm118)
این بعضیا باقی نمیمونن امین..محسن به جایی خواهد رسید که همون خواص اول کارش میمونن و بس(sm50)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) يهويي شكوفا ميشه استعداداشوننقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم بخواد بره يه چنين دستشويي شاش بند ميشه خو (sm2)
باس سر معاملو رو بندازی بیرون بشاشی اون تو فرار کنی (sm2)
(sm172)
نه ندیدم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریزش که قعطعا خواهد بود اما اون طورم که تو میگی بعید بدونم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان پل جونز ، نابغه خجالتی راک
به بهانه تولد 69 سالگی او
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
لامپ صد 22 بهمن
Metal Majlesi (Outro) (sm118)
(sm50)
(sm50)
تنها بودن یه کابوس شوم عزیزم (sm50)
قسم به سیب، زمانی که بر لبت خندهست
قسم به ماه، که از صورت تو آکندهست
قسم به قرمزی گونهات که میگویند
چراغ راه شهیدان حال و آیندهست
قسم به شاخهی شببو که عطر وحشی آن
همیشه یاد تو را در فضا پراکندهست
قسم به شب که شما بردهاید از من دل
قسم به روز که دل شستهاست از من دست
قسم به کوه، که من تکیهگاه محکمیام
که هر چه بار گران روی شانهی بندهست
درست یا غلط آنقدرها خطا کردم
که چشمهای من از دیدن تو شرمندهست
تو میروی و من اصرار میکنم نروی
ولی چه فایده وقتی دل تو یکدندهست
قسم به خون روان روی سنگفرش حیاط
دلم بدون تو انگار مرغ سرکندهست
قسم به مرگ که پایان ماجرایم بود
کسی که از تو جدا میشود مگر زندهست!؟
مجتبا صادقی
(sm27)
دنیا جفت دستات پوچه (sm9)
(sm50)
زجرم نده حالم بده (sm172)
پیر شدم تو این قفس (sm172)
چرا كركره پايينه امروز(sm120)
اي همدم روزگار، چوني بي من ؟
اي مونس وُ غگسار، چوني بي من ؟
(sm50)
(sm50)
عجب عكسي گذاشته محسن (sm50)
من با رخ ِ چون خزان زردم بي تو
تا با رخ ِ چون بهار، چوني بي من ؟
(sm172)
(sm98)