امير تو اديت ويدئو يه چيزايي بلدم اگه ميگي تگ جوات رو محو كنم يا تگ باران بزنم رو بدم بهت!
نمایش نسخه قابل چاپ
امير تو اديت ويدئو يه چيزايي بلدم اگه ميگي تگ جوات رو محو كنم يا تگ باران بزنم رو بدم بهت!
(sm70)فردا به سلیقه کدومتون اعتماد کنم دو سه اهنگ از البوم خفه خون بگیر فقط گوش کن دان کنم
این باس دوست جاکش چه گلزنی شده (sm70)
مثه من اصن نگیر بزار دانلود رایگان(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایرانسل (sm3)
سامانه ای چیزی نداره که من بهشون اس بدم که از من بکشین بیرون من نه بی اوم و می خوام نه هیوندا نه 100 میلیون پول نقد نه ایفون پلاس 6(sm3)خو لاشیا از من بکشین بیرون دیگه تبلیغات رو کلا کنسل کردم که برام هیچی نفرستی (sm3)
حالم بد شده از بس امروز فوتبال دیدم (sm120)آب قند لطفا (sm70)
(sm70)من فک میکردم این حالت برام پش میاد بازی ارسنالو ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تماس با 700(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون بيشتر جاهايي كه تگ خورده سياه هست راحت ميشه تگ رو برداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) دین ما در اصل باید همین زرتشت میبود دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]