البته بازی های گرافیکی حجم بیشتری رو مصرف میکنن
نمایش نسخه قابل چاپ
البته بازی های گرافیکی حجم بیشتری رو مصرف میکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
من از دی روز شروع کردم میلاد جان گفتم اگه زیاد مصرف داری کم برم سراغش ....ی بازی تیر و کمانه ی بازی فوتبالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرگز هرگز به لپتاپ فشار میاد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
والا منم خودم بازی میکنم اکثرا بازی های سبکی هستن و حجم آنچنانی مصرف نمیکنن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی رضا یزدانی در تیک آف مورد قبول بود (بنظرم)
گوشی یعنی کمتر فشار میاد(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیندرلا زده اتاق سقط جنین . . . (sm50)
به عنوان یه کسی که بازیگر حرفه ای نیست بازی خوبی داشت ، البته نقشی که تو فیلم داشت بی تاثیر نبود تو بازیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفق باشی رفیق (sm10)نقل قول: