(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
(sm27)
اشترم اواتار اینو حذف کن
الی منو عصبانی نکن آواتارتو عوض کن ..
خوشجیل شد .. (sm120)
اشترم لاس نزن عمل کن
دس بزنی مردی ..
خودم عوض میکنم ..
(sm74)
الی حسود بدبخت چش نداره مال من قشنگتر شده ..
سينجول بذار بينم چي درست كردي ؟ (sm120)
سينجول پفيوز با توام ديوث (sm98)(sm3)
فرزند شهید همت: اگر حصر به دلیل رأفت اسلامی است، رأفت محمدرضا پهلوی که بیشتر بود
هستی بگو
نیستی بگو
فرصت کمه
حق با توئه
اما نگو
این حقمه
دردم نشو ...
انقد گفت در خون برگشتم لاشی تا بردنش (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب كنسرت نذاره اين كه انقدر از لغوش خوشحال ميشه (sm2)
نويد از احمد چه خبر مدتيه نيست
چرا گير دادن به كنسرتاي اين بيچاره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
در اندکی از ما
هر روز پاییز است
هر شب زمستان است
چقد امروز جمعس(sm50)
رستاک - حال و روز (sm50)
یکریز در اینجا
یا برف می بارد
یا برگریزان است
پاییز سال بعد (sm50)
مث جمعس منظورم(sm50)نقل قول:
از کیمیاگر ها
چیزی ندیدم جز
مس کردن زر ها
سخن کوتاه کن(sm50)نقل قول:
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
اینو یه ترجمه سلیس کنین بینم بلتین(sm50)
This graphic documents our recent research findings
regarding watts of energy consumed verses the number
of processing cores in use.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رشته ت برق ـه؟ (sm192)
ارهنقل قول:
نِنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی تی
بچه ها رفتن ارشد جورشو ما باید بکشیم. تو فعل و فاعلاش موندم یا نداره یا خیلی داره(sm27)
چیزیم، چیزی کم
ما کم تر از هیچیم...
در هیچ می پیچیم
در چیز می چیزیم...
این سرنوشت ما
بی سرنوشتان است
(sm9)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
تيم ملي فلسطين در جام ملت هاي آسيا، ٤ بازيكن با تابعيت اسراييلي در تركيب دارد... فلسطينه ديگه!
(sm50)
(sm59)نقل قول:
حالا اگه بد هیکل بود میرفت هزارجا شکایت میکرد اعدام کنن یارو رو(sm70)
اقا کسی نحوه دانلود از دانلودز رو میدونه
ثبت نام کردم
یه فایل تورنت 2 گیگ دادم برام لینک بده
یک روزه گذشته تازه 60 در صد پر کرده
کسی میدونه چه جوریاست
هیچ راهی نیست جور دیگه دانلود کنم
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]