(sm2)فردا هر کی تو تاپیک رضا صادقی انتقاد کرد همتون ازش نقل بگیرین خف بگیر فقط گوش کن
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)فردا هر کی تو تاپیک رضا صادقی انتقاد کرد همتون ازش نقل بگیرین خف بگیر فقط گوش کن
(sm70)تو داری حیف میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه امروز بیکار بودم نشستم نصف تکراره فوتبال 120 رو هم دیدم (sm70)آخر شب هم باز بازی رئاله (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خوام زنده باشه این که گویا نیست کامپیوتر نباشه طرف بردار کلا می خوام سرویسش کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اونجایی که نوشته اسکولیز پروداکر رادیو جوون میخوای چیکار کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط cl!nt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا کرسی شعر میگی دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیه که بخواد دانلود کنه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اسکلو زرتشت بود دیگه اتشکده همون مسجد بوده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مدت منو کرده بودن از اینور شارژ میخریدم از اینور جاکشا تو سه روز با اس ام اس مسابقات که هر کدوم 200 تومن بود میخوردنش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنگ زدم به یارو ورداشت گفت درستش میکنم (sm70)و واقعا کرد (sm70)
(sm2)شب جمعه میریم اتشکده لخت میشیم دور اتیش میرقصیم ای حال میده ای حال میده