(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)ببین این بدبختو به چه روزی انداخت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخر فیلم بود این فیلم دوتاشون محشر بازی کردن (sm54)(sm54)(sm88)
چه رنگ چشایی داره این شهاب اکبری
کدومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم
Alexsis tegzas in a good eveningنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عکس کم نظیر !!!! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
whiplashنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این عکسش چه حالتی داره لباش (sm50)
برم سراغ نقد لب (sm2)
توپ طلا رو انلاین از کجا ببینم ؟؟؟چه ساعتیه کسی نمیدونه ؟
باز رید به تصویر
حالا خوبه مثه اون اوسکل کیه مو نکاشتم براش !!!! (sm2)نقل قول:
البته اگه به ریدن اون عکس بعد از ظهری آواتارو میدیدی پس چی میگفتی ..
180 درجه قیافه رو تغییر دادم ..
(sm50)
(sm2)
منظورم همون ریدنه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم ممر میگه ریدی گفتم بعد از ظری رو باس میدیدی !!!! (sm2)
سینجول داره آپ میکنه نیم ساعت قبل شروع مراسم میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر بیا یاهو
من موندم محسن با خودش چی فکر کرد قهوه قجری رو میخواست تک آهنگ بده بیرون (sm178)
دارم (sm118)نقل قول:
سینگل میومد اون مصرع جنجالی هم توش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وصیت هم اون موقع میومد تایمش 3 برابر این بود
سجاد این عابد چرا اینجور جو میده باو 8 روز دیگر 9 روز دیگر (sm70) 0 میشه ملت میبینن خبری نیس به فوشش میگیرن
بعد موقع کل کل میگن شما ادمینا که 123 روز روز شمار میذارین واسه هیجی ملتو سرکار گذاشتین (sm2) فوش نخورده انگار (sm120)
(sm50)7 دقیقه ایش.. (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وصیت یه نسخه دیگه با این حد تفاوت داره؟نقل قول:
آیدین باع (sm2)نقل قول:
12 دیقه س(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو جاسوسا هستن لو نده (sm2) عابد (sm2)نقل قول:
یو فاکینگ کیدینگ می؟ (sm77) از کره شمالی که کمتر نیستم ، یه حمله هکری میزنم آهنگو کش میرم (sm173)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
همتین یه کاور واسه صید جگر خسته بزن
یکی بزن واسه بنر سایت یکی هم کاور
(sm2)
من شریک این کار کثیف نمیشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm77)(sm30)نقل قول:
(sm2)بی خایه
مسی:"من فکر میکنم که این کار سختی باشد اما میخواهم که روزی با رونالدو بازی کنم"
پنالدو : دوست دارم با مسی در یک تیم بازی کنم
اول بده آهنگو گوش کنم (sm173)
وصیت تایم بالا بود میزد رو دست یک شنبه ی غم انگیز ، بیشترین امار خودکشی رو میکرد مال خودش (sm2)
اگر با همین ملودی بوده همون بهتر تایمش کم شده