سینا مقدم کیه؟ تگ شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سینا مقدم کیه؟ تگ شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اجازه نیما، کیبوردیست بند شادمهر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان جان اهنگ چطور بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر من از البوم تجربه کن و تصویر بهتر بود مخصوصا صدای شادمهر
باید منتظر بمونیم ببنیم تو آینده چه اتفاقی میوفته
من کوچیکتم(sm174)، اجازه مام دس شماست(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بود ولی عالی نبود از آهنگ به شخصه خوشم اومده حسین جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از آلبوم تصویر که یک عالمه بهتر بود اما از تجربه کن نه زیاد
انشالله از پخش آهنگ بی کلام فقط منصرف نشه
شما حسابی آقایی عزیز (sm19) ما مخلصیم (sm291)نقل قول:
عجیبه شادمهر تو اینستا پست گذاشته و میگه روز به روز دارم بهتر میشم و یبک خودمو فراموش نکردمنقل قول:
هنوز به من ایمان نیاوردید من که گفتم شادمهر چندکار دیگه با اون تیم داره الان واسه اینکهنقل قول:
یه کم از فشار خارج بشن با یه گروه دیگه کار دادن بیرون و کلا سیاست اینه از این به بعد
لابه لای کارای اونا با تیمای دیگه هم کار میاد
یه پرس جویی کن بی کلام چی شد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا تمام امید من تو کارهای بعدی همون بی کلامه تا الان که خدا رو شکر کنسل نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما معلوم نی کی پخش بشه چون چند تا کار آماده داره
خب خدارو شکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کاری که زیاد عقب بیفته آخرش کنسل میشه