هایده - راوی (sm137)
نمایش نسخه قابل چاپ
هایده - راوی (sm137)
(sm50)
عمو سبزی فروش
بلعهههههههههههه
تر تیزک هم داری
قر ریزک داری
(sm118)
راگنار(sm81)(sm120)
سوراختور(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm81)یانی رو میذاره جیبش (sm50)
وایکینگ اومده مگه
لینک بدین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)امین سلام خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین فیلم های برگمان گفتی بم؟ چندتاشو تونسم گیر بیارم
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهرام ناظری - مقام مجنونی ... (sm181)
تاپیک شادمهر ... (sm30)
فیلمهای ایرانی.همش درباره یه خانواده س.همش یکی تو خانواده مشکل داره.و میخان حلش کنن و..
میترسن.ستاره یا قهرمان سازی کنن.مث سوپرمن یا بتمن اینا ... .البته توانایی شو هم ندارن.همه نخبه ها رفتن.برای کشورهای دیگه کارمیکنن
بعد اون شخص بیاد انتی عسلام بشه.مثل سحر قریشی که معروف شد.کلی بچه ها اونو الگو میدونن.چون تو زندگی ش بدحجابه.ممنوع کار شده.
اصن نقش اول فک نکنم داشته باشن(sm120)
ینی اون کیونتو بخولم آخه دیوس وسط کریسمس کی سریال میده بیرون ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که کفتر بام تو شدم
دلمو خون میکنی
(sm50)
ارﮊنگ نگهبان ومن درون چاه اسیرم ونجات خود را در دستان رستم می بینم
مگر دوباره رستم مرا از بند بیرون بیاورد واز دست دیوههای حیله گر رها سازد
ستاره ابرنگ مرا امشب به شهر اورد
من هم مانند یک ادم کر ولال بدون بحث خدمت شما رسیدم
هر وقت من صدایی را میشنوم این صدای طعنه های چاه ارﮊنگ است ... (sm181)
استخان سرم درد میکنه(sm74)
پــ چرا جو میدن اینانقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که جایی ندیدم اومده باشه .
یارو میگه بر چهره دلربای .. صلوات.میگم چهرشو دیدی؟ لال شد(sm2)
یکی به زبون همه ی گلها اسم تورو داره میزنه صدا بارون بارون
تموم شاخه ها دست به دعا یه بهار دیگه اومده بیا بارون بارون ... (sm50)
ایده ال نرسید ارتش چیکا میکنه
سینجول چه غلتی میکنی تو
اطلاعات رسیده از یک کارشناس امنیتی فضای مجازی به خبرنگار شیعه آنلاین حکایت از آن دارد که این کیلیپ توسط سازمان امنیت اسرائیل (موساد) تهیه شده است
مرگ موش میخام(sm172)
یره این کنسرت پینک فلوید که زیر نویس داشت الان لینک نداری؟ یه لینک هست avi یک پارت ولی من اون 2 پارتی رو میخوام با زیرنویس
(sm81)
این اون تیکه ش که با پیانو می زنه رو می شه کات کرد؟ تا قبل تشنجشون
پریِ نازُ کوچولو
رفتی
خونه م شده ویرون
(sm50)
(sm98) همینم مونده بود توی مفلوک دوعالم بخندینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر بابا هیچی ندارنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز لباسات بوی پهن میده لپ گلی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بس مثه حیوون زندگی کردی بیماری خود حیوون پنداری گرفتینقل قول:
وقتی آشغالی مثه تو رو میبینم خدا رو هزار بار شکر میکنم
حیوونی مثه تو هست اصن ؟ بوی گندت همه جا رو ورداشته
(sm19)ممد امین
آلبوم رضا صادقی ... (sm127)
(sm3)نقل قول:
میلاد پاشو بریم عراق دختر شایسته عراق رو تهدید کردن من خون آریاییم به جوش اومده (sm2)
(sm2)اونو ولش یه دختر پاکستانی اومده بود خندوانه تو اون برنامه معروفش امار اونو در بیاریننقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس تو و اشترم برین پاکستان منو میلاد میریم عراق (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)لامصب کارگردان تلویزیونی فهمیده بود دختره خوشگله دوربینو با سرعت از روش رد میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد زود وسایلت رو جمع کن بریم کرکوک شیما عبدالرحمان جونم زنگ زده کمک میخواد (sm2)
همین که خودش فقط تو آلبوم نقش خواننده رو داشت و ملودی و تنظیم و ترانه نداشت جای امیدواری دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]