نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همینجا سلام عرض می کنم به زن آیندت (sm50)
طفلک کیونت پاره س (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همینجا سلام عرض می کنم به زن آیندت (sm50)
طفلک کیونت پاره س (sm2)
نه بابا تا بره شیکمو تکون بده من فرار کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب من برم که کار دارم
عصر پاییزی ولی گرم خوش (sm10)
این حرفا کدومِ مرد حسابی... خودت بهتر میدونی اینا آرزو و عشق نیست تاثیراتِ هورمونِ... آخه تو که نمیشناسیش که عاشقش شده باشی که فقط زیباییشُ دیدی زدی بالا واسش!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس نگران این چیزا نباش و این که الان به هوست نمیرسی رو به تمام زندگیت تعمیم نده
ایشالله همونطور که میخوای زندگیت پیش میره خوشبخت میشی (sm19)
نه چیز بدی نیست فقط خال کوبی زیاد داره ممه هاش هم 85 نیست ولی قابل تحمله(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدنش خوبه فقط این میتونه با پوزیشنهای من بسازه نکنه روحیش لطیف باشه(sm120)
آقا من دیگه نمیفهمم کی منو نقل کرد کی نکرد (sm2) 2 ساعت رفتیم بخوابیم خدا صفحه رفتین جلو (sm2)
غلط کردم که رفتم (sm30) اصلا کلا قاطی کردم نا ندارم (sm2) همه اش تقصیر رسول الدنگه دهنت سرویس پفیوز منحرف (sm2)
یعنی میگی مینا پیره دیگه؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میفهمم (sm74)نقل قول:
فداتون (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا دیگه همینِ کاریش نمیشه کرد خدا رو شکر که سالمِ اینا هم طبیعی خب
زن داییم که باردار بود میگفت دقیقا داییت که میاد خونه حس میکنه ورجه وورجه هاش بیشتر میشه (sm59)
نگرفتی که چی میگم اصن بحث عشق و عاشقی نیست . این حرفا که همش شوخی بودنقل قول:
بحث اینه که اونی که میخوام میشم ؟؟یا نه . به اون چیزهایی که میخوام میرسم یا نه ؟؟
آینده خیلی ترسناک تر از این حرفاس