من تا آخر راهنمايى همیشه معدلم بیست بود(sm2)
.
.
.
.
تا اینکه یه روز با یکی از اعضای بدنم آشنا شدم!
نمایش نسخه قابل چاپ
من تا آخر راهنمايى همیشه معدلم بیست بود(sm2)
.
.
.
.
تا اینکه یه روز با یکی از اعضای بدنم آشنا شدم!
سلام گلشیفته جان
این روزها متن های زیاد و شرم آوری در مورد شما و به سرعت در فضاهای مجازی داره ب اشتراک گذاشته میشود!اینجا ایران است..تو چه باشی یا نباشی!
تو چه سکوت کنی یا نکنی!
ممتو باید تقویت کنی!
باید بیاریش روی استاندارد ایران ،ایزو 85 85
وگرنه این ک.سخل مسخلا
ول بکن نیستن
البته حق هم دارن لژیونرشون باید آبرو داری کنه
نامه سرگشاد دکتر علی شریعتی ! :|
جالبه مسی بعد از سابیا و پپ گورادیولا، به خوزه مورینیو رای داده برای بهترین مربی سال(sm120)
Whiplash (sm50)عجب حالی داد
هنوزم همون بود همون طرز لبخند
همون روسری و همون شال و دستبند
(sm54)(sm74)
(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شارژ هوشمند افتتاح شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شارژ 500 تومانی ایرانسل
(sm50)
تمامی نیاز های خود را در یک سایت برطرف کنید
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت مال خودته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمامی نیاز های دیجیتال خود را در یک سایت برطرف کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فروش لایسنس آنتی ویروس
گیفت کارت آمازون
شارژ تمامی اپراتور های همراه
مجوز عبور از طرح ترافیک مخصوص شهر تهران (sm50)
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفق باشی.نقل قول:
(sm120) تو سود سایت شریکت میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) من نون حلال در میارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10) تو باید سئو یاد بیگرینقل قول:
(sm2)** کشی هم بهش اضافه کن .تازه میری تو شغل اصلیت
امیر قالب جدیدتون رو زدین؟ تموم شد کار؟
باید به بعضیا گفت:
+ حیف درد زایمان ننت
+ اَلحَمْدُالله کم پیدایی
+ لطفا یه دهن برامون خفه شو
+ شما از عقل فقط دندونشو دارید
+ نسبت به سنت خوب گه میخوری
+ قربونت یه برنامه بزار دیگه نبینمت
+ دم از مردونگی نزن سنگینه سرفت میگیره
+ تو روی پاهات نمیتونی وایستی چه برسه به حرفات
+ خواهش میکنم عزیزم!شما رومخ من جا دارید
+ وقتی یکی رو تیک میزنی رو بقیه ضربدر بزن
+ مثل دسته صندلی سینما میمونه! معلوم نیست مال منه یا یکی دیگه
+ ای کاش شعورتم مثل لیست دوستات هر روز بهش اضافه میشد
+ شاید Faceـشو داشته باشی اما Baseـشو نمیتونی داشته باشی دوست من!
+ عزیزم اونیکه تو سنگشو به سینه میزنی ما عمریه تو حموم به پامون میکشیم
+ دهنتو به اندازه کلماتت باز کن! بیشتر بخوای باز کنی بخیه لازم میشیا!بعضیا باید همون بعضیا بمونن!... واسشون مفید تره... والااااا
از تاپیک شادی.
نقل قول:
ردیف مجموع سود دریافتی در سه ماه ايرانسل همراه اول رایتل تالیا گیفت کارت آنتی ویروس پرداخت قبض طرح ترافیک 1 0 تومان 0.5 % 0.7 % 0.5 % 0.5 % 1.5 % 1 % 20 تومان 30 تومان 2 20,000 تومان 0.7 % 0.5 % 0.5 % 0.5 % 1.8 % 1.2 % 30 تومان 40 تومان 3 50,000 تومان 0.5 % 0.5 % 0.7 % 0.7 % 2.2 % 1.2 % 40 تومان 50 تومان 4 100,000 تومان 1.3 % 1.2 % 1 % 1 % 2.8 % 1.5 % 45 تومان 56 تومان
(sm120)
ارشاد گیر داده اصلاحیه (sm172)نقل قول:
امیر بزار سر در سایت همین بمونه (sm120):نقل قول:
اصن ادم جذب میشه هر دقیقه به سایت سر بزنه وقتی اینو میبینه. (sm19)(sm120)
یکی از همین دافا بنر می سازم (sm2)
بزار من واست طراحی کنمنقل قول:
اینکاره نیستی خبنقل قول:
درآمدزایی سیاست می خواد تو محیط نت
شاخ ترین قالب دنیا رو هم بذاری برا این سایت سئو نداشته باشه به درد نمی خوره
سئو فقط قالب نیست
ساخت مختوا
تبلیغات داخلی و خارجی ( محیطی )
بک لینک گرفتن از سایتای پر بازدید
یه سایت میشناسم فقط 2 میلیون میگیره یه مطلب بذاره آدرس سایتو بذار پایین سایتش
هلاصه تکلیف خودتو مشخص کن
من صحبت کردم اون سری دیگهنقل قول:
هنوز هیچ اخطاریه ای نیومده بابت رادیو (sm98)
امثال بنیامین و ... هم موقتی آرشیو رو برداشتن ، رادیو گفت میزنیم چند وقت دیگه آرشیو اینارو
بازدید یکی از فاکتورای سئو هستنقل قول:
من امار بازدیدتو دقیق ندارم از یه جای معتبر لینک بده
(sm2)نقل قول:
همین mortez (sm127) رو بزار رو بنر. (sm120)
فعلا جدیدترین و جوونتریین خوشگل هالیوود همینه. (sm120)
(sm120) بزن شارژ شینقل قول:
اورین(sm2)نقل قول:
با هم همخونی دارن. این جمله رو بزن زیرشم همینو بزار روش کلیک کنن شارژ شن. (sm120)
شهاب اکبری تو یه سال هم مو کاشت هم ریش
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که رابطه با رادیو خیلی خوبه ، هر نوع حمایتی میکنن از محسن ، کسی نمیتونه چیزی بگهنقل قول:
رابطه با رادیو به هر دلیلی قطع بشه من راجع به باران صحبت میکنم حتما (sm98)
همین سجاد داده ؟نقل قول:
همه این کارو میکنن الاننقل قول:
این البوما چه لو بره تو اینترنت چه نره اول اخرش هیچ تاثیری تو فروششون نمیذاره
ترجیح میدن آلبومو از یه رسانه قوی پخش کنن تا شنیده بشه
جدیدا چرا کد های آفلاین نود 32 رو نمیزارن
چند تا سایت نوشتن به علت ***** شدن نمیزاریم (sm54)
آقا يه برنامه ترجمه لغات انگليسي بديد كه رجيستر شده باشه (sm1)
رنک گوگل موزیک باران 0
باع همه آلبومای مجازو رادیو ساعت 11 صبح میزنه (sm173)نقل قول: