دوستان کنسرت قدیمی حلقه طلا از استاد معین در خواست داشتم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان کنسرت قدیمی حلقه طلا از استاد معین در خواست داشتم
اشتباه زدی دوست عزیز.اینجا تاپیک معین هستش نه تاپیک کاور کاست و سی دی
به هرحال ما این رو به فال نیک میگیریم.خوش اومدی به جمع ما(sm10)
دوستان من دارم میرم مسافرت ، ولی با تاپیک در ارتباطم ، ایشالله برگردم ، واستون چند موزیک ویدیو و کنسرت قرار میدم
هنوزم دنباله کنسرت کامل هانوور هستم ، امیدوارم با کیفیتش رو پیدا کنم و براتون آپ کنم دوستای گلم (sm127)
ان شالله خوش بگذره.
فی امان الله(sm127)
دوست عزیز فکر نکنم استاد این ترانه رو در کنسرتی اجرا کرده باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط behzad ghorbani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم تنگتـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت استاد در هانوور2014
صحبتهای پروفسور سمیعی و استاد معین.....
حجم : 64 MG
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]خدمت اقا صالح هم سلام عرض می کنیم.ان شالله مسافرت بهشون خوش بگذره و هرجا باشند،تندرست و سلامت باشد.
سلام دوستان
دلم واسه موزیک ویدئو دلم تنگته،تنگ شده.دوستان اگه کسی با کیفیت اورجنال داره برامون بذاره.(sm10)
ممنون دوست گلم ، شما که همه جوره داری فعالیت میکنی و خدارو شکر دوستان خیلی مشتاقندنقل قول:
نوشته اصلی توسط moein1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و تورو بیشتر از من قبول دارند دیگه ...
امیدوارم بشه زحماتت رو جبران کرد ، خلاصه بتونیم با هم تاپیک رو جلو ببریم (sm127)(sm93)
دوستان نسبت به این بنده حقیر لطف دارن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انجام وظیفست استاد،ما داریم شاگردی می کنیم و درس پس میدیم.مسافرت خوش میگذره؟(sm127)