آدرس همون سایت رو بزارین تا اپلود کنم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sepid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آدرس همون سایت رو بزارین تا اپلود کنم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sepid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی محبت میکنین.
mosicvideo.com
خواهش میکنم ...نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان عزیز بسیار زحمت میکشی خدا پشت و پناهت امیدوارم در زندگی موفق وپایدار وسلامت باشی و در کنار همسر مهربونت سالیان خوبی داشته باشید . فوق حرفه ای برات کمه
مرسی عزیزم ...(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ENSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا احسان خیلی مزاحمتون هم میشم
خیلی متشکر(sm10)(sm10)(sm10)
ترانه خالکوبی هنگامه موزیک ویدیو داره؟
خواهش میکنم این حرفا چیه ... خوشحال میشم کمکی بکنم ...نقل قول:
موزیک ویدئو نداره ... فقط اجراهای زنده ... آخرین اجرای زنده هم در برنامه نوروزی شبکه طپش بود ... اگه خواستین آپلود کنم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف میکنین.آپلود کنین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
دم احسان خان گرم... برای عروسی بعدیش من چایی میدم.