رضا صادقی ...
کار به کار ضعیف تر ...
نمایش نسخه قابل چاپ
رضا صادقی ...
کار به کار ضعیف تر ...
همینه.. از وقتی معرفی کردی دارم استفاده میکنم.. همیشه عالی جواب میداد... 1ماهی میشه تقریبا گیر میده اکثرا وصل نمیشه به سرور... البته همیشگی نیست ولی خیلی اوقات اینجوری میشه ..فقط سرور هلند یا فرانسه بیشتر وصل میشن.. بقیه اکثرا وصل نمیشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تلگرام شخمی میخوام ازش فایل دانلود کنم مجبورم وصل شم به مرورگر
نامجو(sm77)
چه تحریری داد حسرت خیسو
گفته بود اون چاوشی قدیمو قبول داره
دمت گرم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلی بوی.. سرعتش شیریه... از الترا استفاده کنی بهتره تا این(sm19)(sm120)
من راضی ام ازش ...
خیلی وقته دارم استفاده می کنم بدون قطعی و مشکل و کند بودن سرعت ...
حالا ویندوز عوض کن ببینم چه خاکی باید تو سر سینجول بریزیم ...
مگه تاریخ دقیق داده بوده که حالا به تعویق افتاده ...