میازار موری که دانه کش است.....که جان داردو جان شیرین خوش استنقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میازار موری که دانه کش است.....که جان داردو جان شیرین خوش استنقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا تو عاشقانه بودی... شب من سحر نمیخواست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری محسن خان؟ (sm10)
تو سرزمین یخها پر از سکوت غمناکنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه باد قطبی همیشه برف و کولاک
تو رو فریاد زدمو خون شدم تو رگه جاده.....من سرگردون عاشق تو رو صادق میدونستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوه یخم من که رو آب شدم شناور... داغ حوادث میکنه آبم سراسر...نقل قول:
سلام قربون شما شما خوبی؟(sm19)نقل قول:
زنده باشی... شکر...(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی که از تو جدا شم......روز مرگ خندهام(sm10)نقل قول:
(sm77)(sm120)نقل قول: