بچه ها من یه کلکسیونی میخوام از کارهایی از استاد معین که آهنگسازشون فقط صادق نوجوکی بوده باشه اگه کلکسیون هم نباشه فقط بگید کدوم آلبوم صادق نوجوکی حضور پررنگ تری داشته ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها من یه کلکسیونی میخوام از کارهایی از استاد معین که آهنگسازشون فقط صادق نوجوکی بوده باشه اگه کلکسیون هم نباشه فقط بگید کدوم آلبوم صادق نوجوکی حضور پررنگ تری داشته ؟
اينارو سرچ كن و پيدا كن، به ترتيب سال فول كاراي صادق نوجوكي براي معين هست:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Moein - Sofreh - Album Havas
Moein - Tannaz - Album Yeki Ra Dost Midaram
Moein - Sekeh - Album Beto Miandisham
Moein - Naneh - Album Beto Miandisham
Moein - Man Az Rah Oumadam - Album Khatereh 7
Moein - Parvardegar - Album Khatereh 7
Moein - Tanhaye Tanha - Album Khatereh 7
Moein - Ta Az Dar Omad - Album Namaz
Moein - Pedar Sookteh - Album Tavallode Eshgh
Moein - Ba Man Bash - Album Tavallode Eshgh
Moein - Arbabe Vafa - Album Mosafer-Golhaye Ghorbat 3
Moein - Naji - Album Panjareh
Moein - Be To Goftam, Nagoftam - Album Tolou
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم واقعا دمت گرم . (sm10)
آهنگ اتش دل کیفیت آیتونز،اگه امکانش هست ؟!(sm10)
شمام مث من خراب صادق نوجوکی هستی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا این نوجوکی با هر خواننده ای کار کرده
من آهنگشو دوس دارم
خیلی کارکشتس لامصب(sm127)
تنظیمهاشم عالین
حیف که بعد هایده و شهره کم کار شد
گزارش کنسرت استاد معین در آمستردام 2015
با کیفیت 1080p همراه با مصاحبه در پایان گزارش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجراهای کنسرت آمستردام بی نظیر بود(sm127)(sm127)(sm127)
یکی یه خبری از معین بده (sm81) (sm81) (sm81)
گفتن تو آبان آهنگ جدیدش میاد،پس چی شد؟؟
آره , لامصب تمامی ملودی هاش فوق العاده و دل نشینه , اصن بس که به دلم نشسته کارهای این بشر تمامی کارهایی که واسه دیگرون زده رو جمع کردم ریختم تو یه فولدر گذاشتم تو دسکتاپ هر روز فقط اینو گوش میدم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط smallfrank [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارهای ایشون با معین :
1 - سکه ( آهنگ و تنظیم ) ( شعر از مسعود فردمنش )
2- ننه ( آهنگ و تنظیم ) ( شعر از مسعود فردمنش )
3- طناز ( آهنگ و تنظیم ) ( شعر از لیلا کسری )
4- سفره ( آهنگ و تنظیم ) ( شعر از مسعود امینی )
5- تا از در اومد ( آهنگ و تنظیم ) ( شعر از مسعود فردمنش )
6- ارباب وفا ( آهنگ و تنظیم ) ( شعر از بیژن سمندر )
7- ناجی ( آهنگ و تنظیم ) ( شعر از بیژن سمندر )
8- من از راه اومدم ( آهنگ و تنظیم ) ( شعر از مسعود فردمنش )
9- تنهای تنها ( آهنگ و تنظیم ) ( شعر از مسعود فردمنش )
10- پروردگار ( آهنگ و تنظیم ) ( شعر از مسعود فردمنش )
11- پدرسوخته ( آهنگ و تنظیم ) ( شعر از هما میرافشار )
12- با من باش ( آهنگ وتنظیم ) ( شعراز شهیار قنبری )
13- به تو گفتم ، نگفتم ( آهنگ و تنظیم ) ( شعر از زویا زاکاریان )
چرا صادق نوجوکی و امثالهم افت کردن؟؟(sm178)
صادق نوجوکی و امثالهم افت نکردن دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط catalanism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خوانندگان ما هستند که رو به زوال و افت هستند و دلشان به کارهای رایگان و آبکی که از ایران به دستشان میرسه خوش است و همکاران قدیمی خود رو فراموش کردند
نخیر،الان تو این چند سال یه کار خوب از این اسامی شنیدی شما؟؟! بالاخره یکی باید باهاشون کار کرده باشه....نقل قول:
نوشته اصلی توسط kasra [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظرم معرفی کنی،اگرم سراغ نداری شک نکن مشکل از خودشونه
مثلا اخرین کار بابک رادمنشو با صدای جمشید شنیدم که دیگه نیازی به توصیف نیست(sm3)
راستی مگه معین با کاظم عالمی هنوز کار نمیکنه؟؟!! چرا دیگه بهش (بهانه) نمیده تا نره یه کار آبکی مثه (همدم) بخونه؟؟!!!(sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط catalanism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما میتونی آلبوم اخیر مارتیک رو گوش بکنی چقدر زیباست خوشبختانه مارتیک آلوده به کارهای رایگان نشده
آلبوم مارتیک به دید شما خوب بود(sm77)نظر مردم مشخصهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kasra [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم دنیای این روزای من ِداریوش و جان جوانی ِابی گویایِ همه چیز هست
رادمنش درجه 5،سیاوشو که قبول داری؟؟
ایشون همدمو مثال زدن که همدم ترانش از روزبه بمانی نیستش،از افشین مقدم....بعدشم فکر نمیکنم آهنگهایی که علیرضا افکاری واسه این بزرگان ساخته آبکی باشه با اینکه اینور آبی هستش و اگه نگیم به جرات ماندگارترین کارهاشونه حداقل جزه ماندگارترین کارهاشونه مثل همون"همدم" و "مردم" یا "حبس" و "آخرین باره" و به کل آلبوم آخر ابی یا تمام آلبوم "دنیای این روزای من" که نقصی توش نبود و یا "اعجاز" و "برای من" و "بهشت" گوگوش که فوق العاده بودن و فقط شما فکر میکنم میگی اراجیف به اونا....نوجوکی و حیدری ها و امثال این بزرگان ه خوبن ولی خب کار خوب زیادی این چندوقته که همر رده با کارهای قدیمیشون باشه نشنیدیم،مثلا کاری که آقای نوجوکی واسه گوگوش ساخته بودن به نام"صحنه" کار بدی نبود ولی خیلی معمولی بودش!! آلبوم مارتیک رو هم قبول دارم که خوب بود اکثرش ولی خوب بود نه خیلی عالی!!نقل قول:
ولی خب آهنگ پرنده هم که معین و سیاوش با هم خوندن واقعا فوق العاده بود و بازم نشون میده که اگه سیاوش آهنگ بسازه واسه کسی بهترینشو میسازه!!
کلا اینور آبی و اونور آبی نداره،کار خوب خوبه،حالا چه اینوری بسازه چه اونوری،چندساله که آهنگسازای داخل ایران بهتر کار کردن البته الان کمی افت کردن!!
صادق نوجوکی که تو این کار آخریش که واسه گوگوش زد (صحنه) واقعا اثبات کرد بعد سالها هنوز هم خاص و خلاق هست .نقل قول:
البته من خودم دوست دارم که باز آهنگای سیاوش قمیشی،فرید زولاند،صادق نوجوکی،حسن شماعی زاده و و و بشنوم ولی باید قبول کرد که الان جوونای داخلی بهتر میدونن که جوونا چی میخوان و به روزترن
واقعا از این صحبت های شماها در عجبم! (sm77)
همدم بد بوده؟؟
اینا همه از نشونه های قیامته ها که میگن همه چیز بر عکس میشه!
آیا ایمان نمیاورید؟؟
من دیگه حرفی ندارم ... (sm98)
(sm127) عکس جدید استاد معین نازنین و مهربون (sm127)
اگه منظورت حرف منه من به طعنه گفتم(sm50)
مگه میشه عاشق همدم نبود؟؟؟(sm77)
میدونم رفیق گلم ، منم به شوخی گفتم دیگه عزیزم (sm127)(sm176)نقل قول:
آهنگ جدید عاشق که بشی منتشر شد
آهنگی از آهنگ شمال قشنگتر (sm127)(sm127)
چرا اینقد یهویی
چرا پاک؟(sm77)
از آتش دل قشنگتره
قشنگترین تک آهنگ استاد معیننقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشق که بشی سمت عذابی ، کابوس رسیدن به سرابی
معجزه ی خدا دوستت دارم (sm127)(sm127)
نه دیگه از همدم که قشنگتر نیس کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی از 10 .8میدم بهش
یا
دلم تنگته
جوووووووووووووووووووووووو وووووووووونم معین (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
مرسی مـــــَرد (sm127)
تو این آشفته بازار موسیقی
تو این همه درد و بدبختی
تو این همه خستگی و دشواری که همه تو زندگی داریم
یک نفر مثل استاد معین معین میاد و یک آهنگی میده تکرار نشدنی و بی نظیر که روح آدم نفسی تازه کنه
فقط و فقط میشه گفت معین معجزه ی خداست ، موسیقی بی معین میمیره ، احتیاجی به اثباتش هم نیست ...
"معین همان مردی که عشق را فریاد میزند"
(sm127)(sm127)(sm127)
متن آهنگ دقیقا درباره خود استاد معین هست اگه دقت کنید
تنها شدم و زندگی از تاب و تب افتاد
هم پا نشدی ، ما نشدی ، مسئله ای نیست
من غرقِ تو و منظره ی خوبِ تو بودم
درگیر تماشا نشدی ، مسئله ای نیست
از اینجا به بعد درباره استاد معین عزیزه ها
عاشق که بشی ساده و خوبی
زیباییِ معصومِ غروبی ، افتاده و خوبی
عاشق که بشی سمت عذابی
کابوس رسیدن به سرابی ، بیداری و خوابی
(sm127) خود استاد معین که مجسّمه ای از عشقه (sm127)
Saleh16
آقای ادمین که این آهنگ هارو رو صفحه اول آپلود میکنید خیلی نامردیه که برای استاد معین هم مثل بقیه تیتر بزنی ، خیلی نامردیه
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای معین به نام عاشق که بشی ...
یه استادی ، یه تغیر در تیتری ، چیزی
کم شخصیتی نیست ، که شما حتی تیتر آهنگش رو با بقیه یکی بزنید
موهاش رو تو ساختن و بالا بردن موسیقی ایران سفید کرده ...
رو این مسئله کمی فکر کنید ، اگر من اشتباه کردم بعدش پشت کنید به نظرم ، با احترام ... (sm127)
نچ نچ نچ وحشتناکه صداش خدا خیلی وقت بود نخونده بود دلم تنگ شده بود براش
چقدر سطحی شده شعراش اخیرا (sm169)
اشتباه میکنی عزیزم ، اتفاقا اخیرا تو آهنگهاش از کلمه هایی استفاده میکنه که به گوش شنونده جدید و زیبا باشه نه کلماتی که صبح تا شب همه میشنوند ، اون کلمه های جدید مثل : اسکله ، صدف ، مسئله ، کوه ، منظره ی خوب تو و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد معین کسی نیست که بی گدار به آب بزنه ، میدونه چه موقعی چه آهنگی و به چه شکلی باید اجرا بشه داداش گلم (sm127)
ببین داداش من عمرمو با اهنگای امید و معین گذروندم
تو همین سایت مدت ها با اواتار امید بودم و دیوونه وار طرفدارش و به شدت متعصب و حتی با خودشم در ارتباط بودم
تو هرچی بگی من هیچی نمیگم چون درکت میکنم و خودم یه مدت طولانی اینطور بودم
نگقتم اهنگ بدی بود , نه اصلا
اما معینی که اهنگی داره مثل دلم تنگته یا همدم توو این سال های اخیر , این آهنگ حرفی برا گفتن نداشت
یه مدت گوش میکنی اما بعد یه مدت میره توو آرشیو
نمیشه آهنگی مثل مست , فراموشم نکن , طلوع , هوس و .. که هنوزم بعضی شبا پلی میشه توو گوشیم
منی که امید هر آهنگی میخواست بده از ماه ها قبل میدونستم و خبر داشتم ازش و حتی شعر اون اهنگ جدیدش هم قبل از اومدنش میدونستم , آهنگ آخرش رو رفتم رو سایت دیدم اععع امید اهنگ داده
در کل میخوام بگم تعصب داشتن یه دوره ی زمانی داره
که بگذره متوجه میشی زندگی مساعلی مهمتر از معین برای تو امید برای من و تو داره
که گوش دادن صدای معین و امید در کنار اون مساعل میتونه آرومت کنه
همین
شاد باشی داداش (sm19)
(sm77)(sm77)(sm1)(sm1)(sm127)(sm127)(sm127)(sm118) (sm118)(sm118)
از پس هر مدل آهنگی برمیااااااد.ایول استاد(sm127)(sm25)
پرچم معین اتوماتیک بالاست
معین (ع) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]