یکمم از مظلومیت من بگین لِنتیا (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یکمم از مظلومیت من بگین لِنتیا (sm2)
بلخره به حرف آوردمش (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عایا وکیم ؟؟ برای رسول البته !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند مین رفتم اونوراآآآآآ : ))
رسول فدات بشه ؛ خو مرخصی بگیر خونه بمون واسه پوستتم خوب نی این همه خستگی (sm2)نقل قول:
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺍﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺯﻣﺎﻥ ﻋﺎﺷﻖ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﻫﺴﺘﯿﺪ، ﺗﺮﺟﯿﺤﻦ
ﻧﻔﺮ ﺩﻭﻡ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﺪ، ﭼﻮﻥ ﺍﮔﺮ ﻧﻔﺮ ﺍﻭﻝ ﺭﺍ ﻭﺍﻗﻌﻦ
ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﯿﺪ ﻫﯿﭻ ﮔﺎﻩ ﻋﺎﺷﻖ ﻧﻔﺮ ﺩﻭﻡ ﻧﻤﯽ ﺷﺪﯾﺪ !
" ﺟﺎﻧﯽ ﺩﭖ "
(sm2) من دیگه صوبتی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرت ، خواستگار باید شب خواستگاری مظلوم باشه نه اینطوری دندون نشون بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی استخاره بگیری ؟؟؟نقل قول:
اشکال نداره برا 15 خرداد میگن مسیر راهپیمایی ما به دریا ختم میشه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قراره برم فومن (sm121) رشت (sm121) کاردینگ و قلعه رود خان
گلسار و سبزه میدان و ... دیگه با برو بچه ها بریم بگردیم تلافی این همه کار در بیاد
خسته شدیم :/
آخه خیلی ذوقم کرده دست خودم نیست (sm59)نقل قول:
نقل قول:
مسخره :/
رفتم یه سایت دیگه ^_^
آره هنوز راست راست راه میرم یهو مثه آفتاب تابیدم
قیافمم آشناست تا دیدن
همش منو به هم نشون میدن
هی کی اومده ها شخصیه , ها برو کنار
من در نمیزنم میام با لگد
جایی نمیرم اینجام تا ابد
نرم میرم واسه حل هر چی سختی
ما از اولم با مسائل کله ور میرفتیم اصا
سرم که درد نمیکنه واسه درد سر ولی باید ضربه زد بعدشم کله کرد
دلمم سیر باشه باز فکر گرسنست طعمه هام درشتن من لقمه هام درستست
یه سریا میبرن تا میخورن لطمه اینا گنده الکین همش حجمه
اینا نکته نسنجیدن فقط حجمه دوتا جمله قشنگ میشن عمل کشکه
یه لقمه چپم میشن اصا مزه الان وقت هضمه بعدش یه خواب خوب میچسبه
اینا فک کردن همه چی به لفظه نه نرسید به مغزشون
چرخه ی غذا منظمه بالاخره غوله به بقیه مقدمه
نه که عصبانی باشه فقط مصممه اون همرو میخوره این مسلمه
میخوان جاش خالیه اون ابدیه
میترسن آفتابی شه اون ابدیه
غوله خوابه غوله خوابه غوله خوابه وای اگه پاشه
اینایی که نیستن تیز میشن هر روز اگه منو ببینن که سریع جیم میشن
نمیرم از رو ام خیلی ام حرف مفت میزنن ولی اخرش تو گوشم وز وزن
اینا زیر دستین بهشون میز میدم تا نوک قله بودم اینا رو ریز دیدم
من یه اسمم من یه سبکم به پا شاه کبرام من اینا کبکن
جوجه هارو باس سیخشون زد یه جا میخشون کرد صدا جیغشون در[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]د نه
از دهنمم آتیش میباره جوری نیش میزنم نفهمن قاطیش چی داره
آره اون که درندست آخرش برندست تو این جنگله وحشیه درندشت
یکی چرندست اون یکی خزندست از همه خفن تره اون که خطر کرد
میخوان جاش خالیه اون ابدیه
میترسن آفتابی شه اون ابدیه
تکست آهنگ ابدی سهراب ام جی
خیلیا خوشحالن فک میکنن رفتم من میگن زن داره درگیره بچست
نه دیگه خستست نه آرزوشونو که برم من تا بیان تویه لیگ برتر
حسودایه بدبخت دارن میسوزن از اعماق بستر چون جلو روم الکی به به چه چه
بعد پشتم میزنن هی دو دستی خنجر بلند شی درن
من نه جایزه ای میخوام نه تشکر نه دنباله مجیزم نه اهله تکبر
اهله اجرا فراتر از تصورم دنباله راه حله منطقی بی تعصب
میخوام هر چی گفتم ببینن همشو بیام بعد بیفتن بشینن فقط پشت
کمر قفل همم گرخیدن رویه صندلی
من دیگه ابدی شدم بنده اولیش
مرگ اصا مرد یه دوتا چکم خورد جلوم کفن شد
(sm50)(sm128)(sm50)
تا حالا این همه رفیق با معرفت یه جا دیده بودی ؛ همه جا رو واسه تو باز کردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اشک شوق تو چشمم جمع شده (sm74)نقل قول:
من برم گل و شیرینی بخرم اینجوری زشته (sm59)
فومن رفتی ماسوله هم حتما برو ، نزدیکه به اونجا ، جووون میده واسه عکس گرفتن .نقل قول:
منم یکی از جاذبه های گردشگری منطقه آزادم ، جووون میدم واسه عکس گرفتن . (sm2)
هر بار که مى خواهم به سمتت بيايم
يادم مى افتد
"دلتنگى"
هرگز بهانه خوبى براى تکرار يک "اشتباه" نيست ... !!
آنا گاوالدا
جوجه هارو باس سیخشون زد یه جا میخشون کرد صدا جیغشون در[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]د نه
از دهنمم آتیش میباره جوری نیش میزنم نفهمن قاطیش چی داره(sm146)(sm48)
لـــــــــــــــــــایـــ ــــــــــکــــــــــــــ ـــــــــــــــ(sm93)ـــــــ ـــــــــــــــــــــنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگه ؟؟ شیرینی فروشیا بسته بود شرمنده (sm59)
تو دانیال با هم خوبین اصن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوره تــ.حریک ناپذیری مطلق چیست؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
به دقایق ابتدائی پس از جــ.ق میگویند که اگه آنجلیناجولی به کــ.وسش طلا بزنه بیاد خــ.ایه مالی بکنه بگه بیا یه دهن برم باز هم موفق به راست کردن کــ.یر طرف نمیشود!!
چش (sm84)نقل قول:
دانیال کیه؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانیال نبی.. پیامبر بزرگ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا رفتی داداش بیا من تنهایی نمیتونم (sm74) (sm81)
ﮐـﻤـﮏ ﭼﯿﺴﺖ؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﺨﻔﻒ ﮐــ.ﻮﻥ .. ﻣــ.ﻤﻪ .. ﮐــ.ﺲ.
ﭼﯿﻪ ﻓﮏ ﮐﺮﺩﯼ ﺍﺩﻡ ﺷﺪﻡ ﻧﺨﯿﺮ
ﻣﻦ ﮐﻤﮏ ﻣﯿﺨﺎﻡ
بی بلا (sm10)نقل قول:
باکیت نباشه من هستم که (sm2) (sm2)نقل قول:
فدای ایجنت خودم بشم (sm59)نقل قول:
این خودش ایجنت داره.. بعد چجوری ایجنت تو میشه؟(sm120)نقل قول:
حالا که شده شما موشکلی داری ؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوو یو پرابلم ؟؟ (sm120)
سکوت مرگبار (sm50)
(sm171)من نمیدونم کیرو میگی اما اینو داشته باشنقل قول:
جوجه هارو باس سیخشون زد یه جا میخشون کرد صدا جیغشون در[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]د نهاز دهنمم آتیش میباره جوری نیش میزنم نفهمن قاطیش چی داره (sm50)
از همون روش های دیشب استفاده کن (sm2)نقل قول:
من ایجنت صابرم(sm98)(sm120)نقل قول:
آزاده جان این عاقا رسول ما از شما خوشش اومده ، یه دل نه دویستو پنجاهو شیش تا عاشخ شما میخواد بشه ، وعضشم خیلی خوبه ها ، حتا واسه دوز دختر قبلیش یه عطر سی هزار تومانی حاضر شد بخره ؛ آما دختره از اون شیش خطای روزگار بود ، عطرو گرفت ولی هیچوقت به رسول ما زندگ نزد ؛ الانا هم یاد گرفته همون عطر رو میزنه میاد از کنار عاقا رسول ما رد میشه تا اذیتش بکنه ، خلاصه رسول رو اینطوری نبین یه مجنونی هست که نگو ؛ شما اجازه بده کنیزت بشه ؛ انقدر خره راحت میتونی ازش پول بسولفی ؛ خدا رو چه دیدی یهو دیدی انقدر سولفیدی دیگه احتیاج به کار نداشتی دیگه خستتم نمیشه ، پوستتم خوب میمونه ، به صداق معلوم بنده وکیلم عایا؟
پ.ن شوخو لطفا کسی به دل نگیره (sm10)
چه دری وری گفتی (sm2)نقل قول:
بابا همین دانیال با نام کاربری دانیال رو میگم(sm120)
بابا اذیت نکنین دختره مردمو.. میزاره میره از اینجا(sm120)