احتمالا علیرضا مرتضی قلینقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ و تنظیم هم کار خودشه
نمایش نسخه قابل چاپ
احتمالا علیرضا مرتضی قلینقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ و تنظیم هم کار خودشه
موزیک ویدیوی و آهنگ جدید سامی بیگی پنج شنبه شب ( 9 بهمن ) ساعت 19
آهای دیوونه
کلام: ترانه
ملودی: اشکان
تنظیم: پیام شمس
کارگردان: علی زمانی
تاریخ پخش: ١٣ بهمن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ نگران توام پویا بیاتی بزودی...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای جان من عاشق پویام کی میاد
پیام بهش دادم گفت توی همین ماه....(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط fars4pic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ "یا هیشکی یا تو" علی عبدالمالکی
زمان پخش : یک شنبه 5 بهمن ماه , ساعت 20:00
البوم جدید پویا نیک پور بنام خارج از تصور بزودی ..
این نوازنده درباره قطعات این اثر خاطرنشان کرد: این آلبوم شامل 12 قطعه است و نام قطعات آن تنهایی، رد پا، مثله روز اول، مکث، رابطه، دیروز و امروز، وقتی میخندی، با هم و تنها، تقویم تکراری، خارج از تصور و ..... است. نیک پور افزود: 10 ترانه این اثر توسط مهدی ایوبی سروده شده است و یک قطعه با عنوان "خارج از تصور" را با همکاری رضا صادقی اجرا کردیم. همچنین ژانر این آلبوم پاپ و جاز است.
با "ماني رهنما" قطعه اي به اسم "قسمت نشد" را اواسط بهمن منتشر مي كنيم
با "حامي"به احتمال زياد قطعه اي را تا دو سه هفته ديگر منتشر مي كنيم
فرمان فتحعليان هشتم و نهم بهمن ماه در تالار وحدت به روي صحنه مي رود
قطعه اي زيبا با موسيقي "نيكان" و يك صداي ناب و بزرگ و ترانه اي از من در اواخر بهمن ماه منتشر خواهد شد
علي اوجي اين روزها در حال ايفاي يكي از نقش هاي اصلي سريال مهران مديري است
رضا تاجبخش به عنوان تنظيم كننده و نوازنده و البته خواننده فطعاتي شنيدني را آماده انتشار دارد
ياشار درفشه در حال انجام برنامه هاي مربوط به كنسرت "فرمان فتحعليان" است و بعد از آن نيز كنسرت ديگري براي "ماني رهنما" در تالار وحدت برگزار خواهد كرد
بابك صحرايي
چهارشنبه (هشتم بهمن 1393) منتشر می شود ...
«قهوه با تو»
لابه لای خون و آتیش جهان
پیش من بشین و یه قهوه بریز
چشماتو یه لحظه رو دنیا ببند
من و تو باشیم و بارونی یه ریز
خواننده: قاسم افشار _ ترانه سرا: بابک صحرایی _ آهنگساز: امیرعباس حسن زاده _ تنظیم کننده: میلاد اکبری
کسی از مهران احراری خبر داره؟
حجم کم
آهنگ جدید علی لهراسبی به نام ساعت هشت تاریخ پخش:فردا
آهنگ ترکم نکن امین حبیبی بزودی ..
سلام و ارادتنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در پست قبلی به حدی توهین شده بود که تصمیم گرفته شد تا این پست پاک شود.
کاش همیشه درست قضاوت میکردیم
اگر کمی بیشتر صبر میکردید و اجازه میدادید کار پخش بشه متوجه میشدید که چرا این اسم برای این کار انتخاب شده.
مگر میشود کسی که از دل مردم پا گرفته و به عشق همین مردم میخونه ازشون بیزار باشه اونم شمالی که اینهمه باهاش خاطره داره ...شمالی که اینهمه مردمش به بنده لطف داشتن..هرچند که متن شعر چیز دیگری بود و زحمات زیادی برای تولید این کار کشیده شده بود اما به خاطر احترام به مردم عزیز و با محبت شمال این کار پخش نمیشود.
دوستون دارم..
آهنگ جدید Thanos Petrelis به نام "San esena" یکشنبه اول فوریه ..
در تکمیل پست امیر... (دهنت امیر. اومدم پست بذارم دیدم گذاشتی دلم نیومد منم نذارم (sm120))
نام آلبوم جدید و حرفهای دیگر ...برای آنها که خبری از آلبوم جدیدم را جویا و همواره پیگیر کار های هنری و ویدیو هایم هستند ... به زودی یکی از ترانه های آلبوم جدیدم را به صورت موزیک ویدیو و به مناسبت روز ولنتاین منتشر خواهم کرد کارگردانی اش به عهده ی هنرمند عزیز و دوست نازنینم واهیک پیرحمزه ای است.همین دیروز از محل فیلمبرداری که جزیره ای زیبا از جزایر باهاماس بود به لس آنجلس برگشتیم و بقیه لوکیشن ها هم در شهر فرشته ها انتخاب شده اند. با واهیک عزیز قبلا موزیک ویدیو های زیبای دیگری هم کار کردم که همه شان را دوست میدارم و اکثر شما هم پسندیدید. امیدوارم این کار هم مورد پسند باشد، البته کار دیگری هم در راه است که میگذارم برای وقتش.به کمک دوستان همراهم تلاش دارم که آلبوم جدیدم را برای عید نوروز ۱۳۹۴ منتشر کنم. آلبوم "عکس خصوصی" نام دارد.
در مورد آلبوم و ترانه ها، حرف ها و اطلاعات زیادی باید در اختیارتان بگذارم که به زودی خواهم نوشت.
دستان پر مهرتان را به گرمی میفشارم.
گوگوش
علیرضا قربانی(sm127)
امیــــــــــــــــــــــ ـر (sm146)(sm146)(sm146)
سلام
کسی از زمان پخش خبری داره ؟
حمیرا(sm127) در گفتگو با دویچه وله:
آهنگ جدیدم وصف حال همین دو سال اخیر منه. دو سالی که در قلعه عشقی که به نوه ام دارم بودم.باور کنید این شعر درست انگار برای من ساخته شده و برای احساس منه.جوون هایی که در ایران هستند بعضی هاشون واقعا شاهکارند. آقای بابک صحرایی این شعرو گفتند
موزیک ویدیو و آهنگ جدید امید به نام عاشقتم به زودی...(sm127)
عاشقشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی امیر جان
بی صبرانه منتظر کار جدید پیروز عزیز هستم
(sm10)
اهنگ جدید پیام صالحی به نام چشمامو می بندم تيتراژ برنامه "بعضي ها به زودی
البوم دوم و مستقل پیام صالحی بعد از عید منتشر می شود
موزیک ویدئوی "تنهام 2" محمد بیباک پنجشنبه 21:30
تیزر آلبوم جدید مجتبی کبیری - تکیه گاه
آهنگ جدید لهراسبی بنام بنویس بزودی
شعری از مهرزاد امیرخانی و تنظیم پازل باند
انتشار پنجمین آلبوم آریان در اسفند ماه
آهنگ "خیلی دوستت دارم" لیلا فروهر برای ولنتاین
امیر عباس گلاب - قبل از تو بــــــزودی
پویا به نام عشق c o m in g soon
آهنگ جدید علی پیشتاز و سمیر به نام شبــــــــــــــه
به زودی ...
آهنگ جدید علی لهراسبی به نام بنویس
به زودی ...
تاریخ دقیق نداری؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید احمد سعیدی به نام خوش خیال
آهنگ جدید مصطفی یگانه به نام تصمیم
آهنگ جدید کامران مولایی به نام صد سال بزودی...
همین چند وقته دیگه باید منتشر بشه کار آمادسنقل قول:
نوشته اصلی توسط alijoon13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]