انصافا این چه فونتیه :|
نمایش نسخه قابل چاپ
انصافا این چه فونتیه :|
ارون برا بابک جهان بخش تنظیم زده
امیدوارم نریده باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیطونه میگه برم پول بدم 3 نفرو مامور کنم یه جوری برن بگاش بدن تا وقتی که بخوان دست از سرش بردارن موهاشم بشه رنگ دوندوناش
سراغم دارم ولی پولشو ندارم اگه پول هم داشتم آدرس نداشتم (sm3)
البته مهدی ناگفته نمونه تقصیر خودشم هست که به این بال و پر داده رفته طرف این !
حریق خزان ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر به فلک کشیده (sm25)
اندر این گوشه ی خاموش فراموش شده
یادی رنگینی در خاطر من گریه می انگیزد ... (sm50)
دو هفته (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خوک بو گندو به زور پول ادم شده این چس مغز اگه پول نداشت کسی گوسفند هم حسابش نمی کرد یعنی البته یه دختر چقدر باید ابله و نادان باشه که بخواد به این دوزاری کله یه وری پا بده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره تقصیره خودشه خودش رو دست کم گرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]