نمی گم بمونی تو کفش(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمی گم بمونی تو کفش(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به احترام مغز خر یه دقیقه سکوت(sm3)
این کس خل ها واقعا چی فکر کردن خاک تو سرشون عقب مونده های فکری(sm25)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعيد سليمانيان و مسعود دانايي كاور هم زدن امير بي گزند منتشر شد(sm77)
لینک ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه مزخرف خونده(sm2)
چقدر شخمی خونده (sm2)
(sm50)
از دول محسن می برن بالا (sm2)
این کدوم اسبیه دیگه ! (sm30)
سینجول راستش رو بگو تو نخوندی ؟؟؟؟(sm2)
کار خودشه شک نکن یه ذره ! (sm51) نکبت سینجول مگه گیرت نیارم (sm30)(sm2)نقل قول:
این بی سواد ها واقعا چی فکر کردن(sm2)
کار کار خوده سیجوله (sm2)
(sm2)
(sm172)
من نمی دونم این دوتا الاغ کیه که وارد عرصه موسیقی شدن(sm2)نقل قول:
آقا من معذرت میخوام(sm10)
واسه من خود آن سیزدهم هم همچین برنامه ای پیش اومد (sm120)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]سلام جناب اقای سلیمانیان وقعا موزیک های شما از جناب اقای چاوشی هم جذاب تر هست چون اقای چاوشی با دستگاه این صدا رو درست میکنه وگرنه یک کنسرت اجرای لایو میگذاشت ممنونم از اهنگ ها واقعا عالی شما
یعنی ارزش مغز خر از مغز این بی سواد بیشتره طرف نه سواد موسیقی داره نه از موسیقی چیزی حالیشه نه اصلا میدونه موسیقی چیه اومد نظر داده یا به عبارتی اعلام وجود کرده اصلا اینا کیه ان تو جامعه زندگی می کنن واقعا به اینا میگن انسان های اولیه(sm25)
پیجش رو بگو بریم یکم نفرینش کنیم ثواب داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باووو پیجش که هست اول کامنت رو ببین(sm50)نقل قول:
پیج خواننده رو میگم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
saeid soleymanianنقل قول:
کو اهنگش
پیجش رو پیدا کردم
کی آماده هست حمله کنیم
زشته من میخواستم بردارم امیر آقا زحمتش رو کشیدن گوش ندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس من رفتم بخوابم
وایسانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ رو چک کن الی
طرف اومده بود هفت ترانه خونده بود(sm2)
مزاحم میشم! (sm19)(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
- شنبه 8 خرداد 1395
- 03/08
05:40- ایران
استرالیا
چقد قدما خوبن (sm172)نقل قول:
دیوثا 2 ساعت اینورتر یا اون ورتر نذاشتن که بشه دید(sm120)
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استودیو محسنه؟نقل قول:
یه خبر داغ وای وای به به
ای جانم