چه ارزش دارد این انسان
که بیشعوری اجینش هست
قضاوت میکند هر دم
تو گویی حاکم شرع است
نمایش نسخه قابل چاپ
چه ارزش دارد این انسان
که بیشعوری اجینش هست
قضاوت میکند هر دم
تو گویی حاکم شرع است
راستی...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سلام مهندس صبح بخیر حال و احوال؟ خانواده خوبن؟ (sm146)
(sm2)
اول اینکه گفتم چند تا از اینا (sm146) هر چی بیشتر کار ِ بهتر (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی بود (sm10)
سلام (sm10) مرسی شما خوبی ؟(sm176)
دیگه بدنم عادت کرده کمتر تشنم میشه (sm120) گاهی اوقات که کسی نیست زاویه کیون رو تنظیم میکنم با باد کولر خنک میشم (sm2) تاثیر بسزایی در کاهش عرق در نواحی ما تحت داره (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm146)(sm146)(sm146) خوبه؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من شوخی میکنی نیازی نیست بگی جنبه ـم هنوز ته نکشیده (sm19)
ممنون... شکر خدا (sm10)
(sm2) این حرکت لذت بخش دوپینگ به حساب می آید و تا ساعتی دیگر از سوی مـ*ـکارم حرام اعلام خواهد شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه(sm120)نقل قول:
آخه میدونم جنبه داری واسه همین ازت نپرسیدم تا حالا (sm120)
(sm127)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چطــــــــوری جیگرگوشه؟ (sm19) حالت خوبه؟ (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm10)(sm97)
(sm10)(sm19) جوری ببرمت سر ِ کار که کیف کنی (sm2)(sm2)نقل قول:
این جا افتاده بود (sm120)نقل قول:
زنگ بزنم دفترش ؟(sm120) الوو حرام است بفرمایید (sm2)
(sm2)(sm10)نقل قول:
نه بابا چی چی زنگ بزنی خب حرامش میکنه هلاک میشی از گرما (sm120)نقل قول:
یکی رو میگم بیاد بادم بزنه (sm2)نقل قول:
خانم شیرزاد؟ (sm2)نقل قول:
ای بابا ماشینُ گذاشتم تعمیرگاه میگه وسیله که میخوام فروشگاه اینجا نداره خودت واسم بگیر بیار (sm3)
آقا فعلا... (sm10)
از نظر شرعی مشکل داره (sm2) وگرنه همینم بلد نیست (sm2)نقل قول:
دست حق بهمراهت (sm10)فقط مواظب این تعمیرکارا باش (sm120)نقل قول:
(sm50)
استاد نکن اینکارو با ما (sm81) خدای احساس = استاد اندی (sm81)
خواهید شنید :
یه خونه ی خالی ، دو پای خسته
یه قلب تنها ، دلی شکسته
(sm88)
(sm2)
(sm81) به شدت منتظر ریلیزش هستم (sm2)نقل قول:
باز این گشاد داره ول میگرده اینجا(sm2)
(sm70)نقل قول:
تازه داره مثل سابق میشهنقل قول:
فدا بشم ، کم بد نیستم ، تو چطور مطوری؟نقل قول:
چیزت تو کام ایام هست؟ (sm127)
درود به همگی دوستان ، روز عالی در پیش داشته باشین (sm127)
مرگ فرهنگی آنجاست که سگ را حیوانی نجس بدانی ولی خودت را سگ اهل بیت بنامی!!!
دیگه تنها راه فرار از تنهایی که به ذهنم میرسه اینه که شیزوفرنی بگیرم
"به من نچسب گرممه" مطلوب ترین گرماییه که تو این هوای داغ دلچسب و شیرینه! افتاااد!!!
دوستم میگه: مرد سادیسمی مهربان معشوقه اش را با مهربانی لمس کرد و شروع به کتک زدن او کرد.
ایران پُره از آتئیست هایی که موقع اعلام نمرات
میگن خدایا این سری مشروط نشم دیگجــ.ق نمیزنم
اقا درسته کانــ.دومهای خارجی با پوست ما ایرانیا سازگار نیست؟
.
..
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
بله، من به شما کــ.اندوم خرمالو پرژک رو پیشنهاد میکنم
مناسب واسه شووووومبول ایرانی
اولين بار که شیخ خواست جلو نامزدش عمه نوید کلاس بذاره زنگ زد خونشون
گفت مامیییی شام چی داریم؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
باباش گوشی رو گرفت
گفت عن داریم پسرم ، عن !!!!
میخوری؟ :|
شامپو سیب زمینی صحت
.
.
.
.
.
.
.مخصوص موهای بی تفاوت!!
دوست دخترم بعد از چند ماه که جواب اس ام اس و تلفن هامو نميداد امروز اس ام اس داده ميگه:
سلام، خوبي گلم؟ دلم واست يه ذره شده!
راستي عزيزم چند روز ديگه تولدمه، چي مي خواي واسم بخري؟
نوشتم: يه چيز که به زيبايي خودت باشه، يه چيز که هروقت نگاش کني قشنگ بتوني باش همزادپنداري کني!
اون: واااااي! چي هست؟
من: سنگ پا قزوين...!!!
پاندا میتونه تاریخ زایمان خودشو کنترل کنه و ۳ تا ۵ ماه به تعویق بندازه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اون وقت ما یه گوز رو نمیتونیم کنترل کنیم زارت آبرومون میره.
اون وقت بهمون لقب اشرف مخلوقاتم دادن
پیرزنه با نوه اش میره حموم بچه چیز مادربزرگ را میبینه میگه مامان بزرگ این چیه ؟ مادربزرگه میگه این گربه است.بچه باتعجب میگه من گربه مامانمو دیدم هم سفیده هم تپل چرا گربه تو زشته، مادربزرگه میگه اخه ننه گربه مامانت هرشب گوشت میخوره ولی گربه من 20 ساله لب به گوشت نزده .
نکته اخلاقی :هرشب به گربتون گوشت بدین که زود زشت نشه ، ازما گفتن
دختری با 150 کیلو وزن نوشته پسری که نتونه دوس دخترشو بغل کنه و رو هوا بچرخونه مرد زندگی نیست...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خواهرم تو بجای پسر با لفتراک دوست شو!!!!
ینی کــ.ص ننت بانک ملی
اون پنج هزار تومنی که از حسابم اخــ.تلاس کردی رومیخواستم باهاش کــ.اندوم بخرم دوس دخترمو بکنم.
اگه حامله بشه کدوم جــ.اکشی میاد جواب ننشو بده.
الان به نشانه اعتراض جــ.ق میزنم میپاچم رو دفترچه حسابم....
دختر خوب دختریه که
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دندوناش اذیتت نکنه!!
اهل دلا که مطلبو گرفتن...
یه بار دوست دخترم یه جوک بیمزه تعریف کرد منم اینقد خندیدم که اشک از چشام در اومد ولی دیدم خودش نمیخنده!!!
گفتم مشکلی پیش اومده ؟
:
:
:
:
:
:
:
:
:
گفت پاشو برو خونتون بدبخت کــ.س لیس خــ.ایه مال
اعداد کوچکتر از یک ، خواص عجیبی دارند ، شاید بتوان آنها را با انسانهای تنگ نظر مقایسه کرد . مثلا (0.2) !!!
وقتی در آنها ضرب میشوی یا میخواهی با آنها مشارکت کنی، تو را نیز کوچک میکنند.
3×0.2=0.6وقتی میخواهی با آنها تقسیم شوی یا مشکلاتت را با آنها تقسیم کنی و بازگو کنی، مشکلاتت بزرگتر میشوند.
3÷0.2=15
وقتی با آنها جمع میشوی و در کنار آنها هستی مقدار زیادی به تو اضافه نمیشود و چیزی به تو نمی آموزند.
3+0.2=3.2
و اگر آنها را از زندگی کم کنی چیز زیادی از دست نداده ای !!!
3-0.2=2.8
زندگی ارزشمند خودتان را بخاطر آدمهای کوچک و حقیر ، بی ارزش نکنید و به بزرگی خودتان ایمان داشته باشید ....