باید تا بعد کنسرتا صبر کنی(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باید تا بعد کنسرتا صبر کنی(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم موزیک ویدئو شادمهر رو دوس دارین؟
عاشق موزیک ویدئو گمت کردم هستم
تقدیر و مشکوکنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ویدئو هایی ک سینارت ساخته عالی هستند
تقدیر..سبب..عادت...رابطه...گمت کردم...انتخاب...حس خوبیه...رسیدی...حالم عوض میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبب با اختلاف بهترین موزیک ویدئو شادمهر .. از نظر ایده کارگردان که کاملاً به آهنگ میخوره ، تکنیک ( اون لرزش دوربین فوق العادس (sm1) ) و ...
مشکوک هم ایدش عالیه به آهنگ میخوره
مزخرفترین از هر نظر : آغوش
موافقم باهاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تقدیر هم خوبه
بگو همش خوبه دیگه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان خبر جدیدی دستت نیومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقدیر هم ایده خوبی داره ولی از لحاظ تکنیک به نظرم خیلی عقب تر از سبب و مشکوکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر باید دوباره با سیروس کار کنه ... این جلوه های ویژه افکت کوفت زهر مار به درد نمیخوره ، ایده کارگردان مهمه که به آهنگ بخوره و حس خوبی بده ، این ویدئوها فقط خرج اضافیه و چیزی جز الافی هوادار برای ادیت نداره
نه خبری نیست ینی از اولش هم خبری نبود ... نمیدونم چرا نسل شادمهر کامینگ سون زد ... ویدئو که گفتم خیلی وقته آمادس ولی فعلاً خبری نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راجع به موزیک ویدئوهای شادمهر میشه اینطور گفت که خواننده های دیگه ول معطلن
ویدیوی تقدیر پر از رمز و رازه یادمه اون موقع تا چند ماه هربار که نگاه میکردم به یه نکتش پی میبردم
لباس های بچه رو اویز که نشون از حامله بودنه زنه شادمهر میداد ولی شادمهر بخاطر تعصبی که داشت باید میرفت جنگ.با این همه شادمهر داشت تفنگشو اماده میکرد بره جنگ.نامه ای که قبل رفتنش نوشت و وقت زخمی شدنش داد به اون مرد سیاهه...
عجب روزایی بود تا چندین روز تو یه عالمه دیگه بودم با این اهنگ
خیلی عالی و حماسی بود من خیلی دوسش داشتم و دارمنقل قول:
آقا شادمهر تو تلگرامش عکس نوشته وارث را گذاشته. فکر کنم ی خبرایی هست
(sm29)
(sm172)دختره ویدئو تقدیر اسمش چیه؟
سکینه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیپ شادمهرو تو موزیک ویدیو حالم عوض میشه خیلی دوست دارم ...جیگریه واسه خودش
حالم عوض میشه + هدفون + ولوم =پرواز(sm127)
دوستان کسی کنسرتی که شادمهر با پیراهن مشکی توی هوستون آهنگ باور رو اجرا میکنه کاملشو داره؟
(sm132)
Are you ready? (sm118)
دوستان شادمهری :)
کسی میدونه این کدوم کنسرته شادمهره ؟؟ یا اصن لینک این اجرای شادمهر رو داره ؟؟
خیلی خوب میخونه اینجا
غرور...نام یکی از ترک های آلبوم جدید شادمهر
غرور....
آقا احسان این قضیه آهنگ غرور حقیقت داره؟؟؟
آهنگ عارف ک شادمهر واسش ساخته کی پخش میشه؟؟
مرسی از توجه دوستان واقعا :)))
اقا اگه کسی میدونه دریغ نکنه دنبالشم (sm74)
داداش احتمالا آقا احسان بدونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdiasd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم کنسرت لاس وگاس که با شبکه تپش امسال داشت باشه
هممممممم حالا آقا احسان هم بیاد میپرسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم
نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ویدیو مال زمانیه که اینستا ویدیوهاش 15 ثانیه ای بود
خیلی خوشگل تحریر میده اینجا
نمیدونم والا .. یکی دو هفته راحت بودیما اینم یه جورشه دیگه که البته بدم نیست فقط عطش هوادار بیشتر میشه (sm120) خدا کنه لفتش ندن و همین پاییز آلبوم بیادنقل قول:
کنسرت کم نگاه میکنمنقل قول:
پشت صحنه موزیک ویدئو حس خوبیه از شادمهر عقیلی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]http://s7.picofile.com/file/8265900718/Backstage_Hesse_Khoobi_Www_Shadmehr_Classic_Rozblo g_Com_.mp4.html
(sm27)
🔷سلام و وقت بخیر🔷
خدمت تمامی دوستان و همراهان همیشگی ما در شادمهرنیوز
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
دوستان گلم چند روزه خیلی از شما در مورد تک ترک وارث و همچنین تاریخ پخش آلبوم شادمهر عزیز سوال میکنید از ما و لازم دونستیم در همون حدی که لازم باشه اطلاع رسانی کنیم.
دوستای عزیزم آهنگ و ویدیوی وارث کاملا تمام شده و انشاا... اگه مشکلی پیش نیاد صددرصد تا قبل از ماه محرم پخش ميشه.دوستان حتما در جریان باشید که تنظیم وارث با شادمهر عزیز نیست .
در مورد آلبوم هم دوستان سوال داشتن که من خودم انشاا...بر آورد میکنم که تا آخر امسال یعنی شاید کریسمس پخش بشه اما خب شادمهر رو نميشه حدس زد و هرلحظه احتمال داره تغییر تاریخ پخش آلبوم رقم بخوره. تک ترکی با نام غرور در آلبوم هستش که نميتونم بیشتر در موردش توضیح بدم .
خیلی خوشحالم که اینجا هستید و اطلاعاتمون رو باهاتون شیر میکنیم .
🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼
✅تیم شادمهرنیوز
🆔 @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]news
تنظیم با شادمهر نیست(sm120)نقل قول:
اصلا این شادمهر نیوز معتبر هست؟؟ منبعش کیه؟