سلام . خوبی . (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام . خوبی . (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت عشقم تو خوبی هادی؟
شرمنده داداش هادی دیروز نبودی از رفقا پرسیدم کسی Hadi Sleep را ندیده؟(sm120)
گفتم جلوی خودت هم بگم غیبت نشه یه وقت
عکسا بيدين جا برار(sm127)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)هر وقت نبودم چند ساعت بدون در حالت اسلیپ م یا بیرون ..نقل قول:
حالا چه کارم داشتی ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)آهنگ جدید Inna دوس داری یا تو هم؟ من اصن نمیتونم خوشم بیاد!!!(sm70)
اولین و مهمترین قانون انجمن این است که سلام و احوال پرسی و ...حافظی نداریم
راجبه یه احمق میخواستم باهات صحبت کنم البته تو خصوصینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام میلاد خوبی خوشی سلامتی چه خبرها؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل همیشه ...نقل قول:
خب بگونقل قول:
گفتم تو خصوصی الانم با گفتنش حالم بدتر شد خدا(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظهر همه عزیزان بخیر
(sm70)فرهاد کوهکن
کردی بلدی صحبت کنی؟
مخلص شماییمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بابا چرا بلد نباشم ... بهترین زبان دنیاست
(sm74) (sm74) (sm74) (sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش رفیقم بودی و تو این موارد جدی هستی باهات دردل کردم و گرنه اگر این مسئله را به علیرضا میگفتم به چپش هم نبود (sm2)
سلام آقا میثم عزیزنقل قول:
چرا ناراحتی؟
میلاد عزیز یه جریانی پیش اومده که خیلی حالمو گرفته نمیخوام کفر بگم انگار دنیا دسته به دسته هم دادن تا منه میثم را تو این انجمن شرمنده کنن (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دشمنات شرمنده بشن امیدوارم که با کمک اعضای قدیمی و مدیریت سایت این جریان برای شما حل بشهنقل قول:
فدای مهربونی هات میلاد دوست داشتنی (sm127)(sm10)
بزرگواری شما (sm127)(sm10)(sm127)نقل قول:
چی شده ؟
چرا شده ؟
کی بوده ؟
چرا بوده ؟
اندازه ی این صحبت ها بوده که بتونه کسی رو شرمنده کنه ؟
ظرفیت پیامت پر شده خالی کن
ظرفیت پیام های کی پر شده؟
تو (sm132)
هم دریافتی ها را پاک کردم هم ارسالی ها را
نقل قول:
ظرفیت صندوق پیام های خصوصی شما به اتمام رسیده است.تا زمانی که فضای آن را با خالی کردن صندوق خود آماده نکنید نمی توانید پیام خصوصی جدید دریافت کنید.
(sm2)
اوکیش کردمنقل قول:
(sm120)خوبه میتونیم معنی اهنگا رو ازت بپرسیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)لطف دارینقل قول:
(sm120)من میترسم بهت نزدیک شم معتاد شم
من نبودم ؟ (sm132) (sm2) جان خودم یادم نمیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دایورت کن آقا دایورتتتتتتتتت (sm2)
اسی تمام پست های باران رو میبینه (sm2)
(sm2)تابحال ندیده بدم کسی بگه خودشو دایورت کنیم
(sm2)اسی پیرمرد بزرگوار مجمع
(sm39)هادی تلگ ج بده
درخدمتتون هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا با داداش تو فکر ایجاد یه تاپیک موزیک ویدئوهای کردی هستیم ولی موزیک ویدئو ها تبلیغات داره متاسفانه (sm169)
(sm120)داداش کیستنقل قول:
خواننده های زن کرد لیست کن برام ریز تا درشت سرچ کنم تو یوتوب (sm120)
(sm77) مگه تو نمیبینی ؟ (sm70)نقل قول:
دو تا تاپیک بیشتر داریم ؟ (sm120) مثه تو خوبه که همش آهنگ من شووهرمو میخوام وای وای شووهرمو میخوام گوش کنم ؟ (sm2)(sm2)
(sm2) دایورت کنین بابا جان دایورتتتتتتتتتتتنقل قول:
نمیدونم چرا کلمه دایورت رو میبینم خندم میگیره (sm2)