شانس اوردی خودتو اتیش نزدی باهاش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شانس اوردی خودتو اتیش نزدی باهاش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود منیجرش بازه (sm70)
مولوی چی میگه .. (sm74)
رفیق سینا هم خوب خونده ها ..
بچه ها انصافن احترام بذارید. آدمای بزرگی اون زیرن
میر انجمن جایی در صف دوعالم داشت
صد عزتم بنگر عین اعتبارم بین ...
من فقط میترسم چون خیلی از این دمو لذت بردم حرام اعلام بشه (sm74)
دهنت سرویس میلاد (sm30)
(sm27)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]من براى كار ديگرى اومدم.... و دارم كار ديگرى انجام ميدم خواهشا سوالاى عجيب و در خواست هاى ... نكنيد ممنونم از لطفتون
... را پر کنید (sm2)
ایول (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصفشو بده سینارو برگردونم (sm50)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]كارهاى بعدى و بهروز و كوشان تنظيم كردن
میخواستم برم بخوابم ویدیو تو تلگرام دیدم خواب از سرم پرید(sm120)
سینا 2 و 5 رو خیلی دوس داشت (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه بازم می خواد دمو بذاره ؟
یک کامیون خنگ
اینا رو از بچگی بجا مغز
گوه آبکی تو سرشون تزریق کردن
نقل قول:
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]كارهاى بعدى و بهروز و كوشان تنظيم كردن
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]شب بخير دوستان
(sm120)نقل قول:
گفت این کارو من تنظیم کردم و دو تا هم تو این سبک هست که بهروز و کوشان تنظیم کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهروز هم طرب انگیز زده (sm59)
طربای بعدی منظورشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان اوکی..مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهشنقل قول:
دهنت سرویسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمع دل است او...
(sm27)
نمیدونست چه سرابی دیده (sm50)
تا میاییم فاز بگیریم قط میشه (sm120)
تو با من قهری اما پیش من باش
نزار این خونه رو از هم بپاشیم
من امشب خونه رو تقسیم کردم
بزار همسایه ی همدیگه باشیم ... (sm50)
سجاد چقدر احتمالش هست آلبوم بهمن بیاد ؟
سرخی سیبش
سبزی بیدش
(sm118)
یه وقت هایی هوای جاده دارم
ولی چشمات منو محدود کرده
من اونقدر پای این خونه نشستم
که آتیشت هوامو دود کرده ... (sm50)
بزار همسایه ی همدیگه باشیم ...(برم قیلون بار کنم و بیام)
ﺟﺎﻥ ﻣﻨﺴﺖ ﺍﻭ ﻫﯽ ﻣﺰﻧﯿﺪﺵ
ﺁﻥ ﻣﻨﺴﺖ ﺍﻭ ﻫﯽ ﻣﺒﺮﯾﺪﺵ
ﺁﺏ ﻣﻨﺴﺖ ﺍﻭ ﻧﺎﻥ ﻣﻨﺴﺖ ﺍﻭ
ﻣﺜﻞ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﺑﺎﻍ ﺍﻣﯿﺪﺵ
ﺑﺎﻍ ﻭ ﺟﻨﺎﻧﺶ ﺁﺏ ﺭﻭﺍﻧﺶ
ﺳﺮﺧﯽ ﺳﯿﺒﺶ ﺳﺒﺰﯼ ﺑﯿﺪﺵ
ﻣﺘﺼﻠﺴﺖ ﺍﻭ ﻣﻌﺘﺪﻟﺴﺖ ﺍﻭ
ﺷﻤﻊ ﺩﻟﺴﺖ ﺍﻭ ﭘﯿﺶ ﮐﺸﯿﺪﺵ
ﻫﺮ ﮐﻪ ﺯ ﻏﻮﻏﺎ ﻭﺯ ﺳﺮ ﺳﻮﺩﺍ
ﺳﺮ ﮐﺸﺪ ﺍﯾﻦ ﺟﺎ ﺳﺮ ﺑﺒﺮﯾﺪﺵ
ﻫﺮ ﮐﻪ ﺯ ﺻﻬﺒﺎ ﺁﺭﺩ ﺻﻔﺮﺍ
ﮐﺎﺳﻪ ﺳﮑﺒﺎ ﭘﯿﺶ ﻧﻬﯿﺪﺵ
ﻋﺎﻡ ﺑﯿﺎﯾﺪ ﺧﺎﺹ ﮐﻨﯿﺪﺵ
ﺧﺎﻡ ﺑﯿﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺑﭙﺰﯾﺪﺵ
ﻧﮏ ﺷﻪ ﻫﺎﺩﯼ ﺯﺍﻥ ﺳﻮﯼ ﻭﺍﺩﯼ
ﺟﺎﻧﺐ ﺷﺎﺩﯼ ﺩﺍﺩ ﻧﻮﯾﺪﺵ
ﺩﺍﺩ ﺯﮐﺎﺗﯽ ﺁﺏ ﺣﯿﺎﺗﯽ
ﺷﺎﺥ ﻧﺒﺎﺗﯽ ﺗﺎ ﺑﻪ ﻣﺰﯾﺪﺵ
ﺑﺎﺩﻩ ﭼﻮ ﺧﻮﺭﺩ ﺍﻭ ﺧﺎﻣﺶ ﮐﺮﺩ ﺍﻭ
ﺯﺣﻤﺖ ﺑﺮﺩ ﺍﻭ ﺗﺎ ﻃﻠﺒﯿﺪﺵ
یا حضرت مولانا ...
(sm146)نقل قول:
حمید حامی - بوی گندم ...
ارمنستان که بودم رو سردر چندتا خونه دیدم که نوشته بودن یا حضرت مولانانقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارمنستان و ترکیه بیشتر از ما میشناسنش و بهش احترام میزارن (sm25)نقل قول: