پخ کن خو(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پخ کن خو(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه سایت اپلود (sm25)نقل قول:
تویوتا 12 تا خورد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون دیماریا رُ تمدید کنن گوور بابای جیمز و موناکو و بارسا با هم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنخل دی ماریا ، بازیکن آرژآنتینی رئال مادرید ، برزیلی ها را علت شکست این تیم در فینال جام جهانی دانست. وی در دو پیغام نوشت :” به نظرم این یک بی احترامی بزرگ بود که برزیلی ها طرفدار تیمی بودند که آنها را حذف کرد.فراموس نمی کنم که تا ۴ صبح دم در هتل ما سر و صدا ایجاد کردند تا نتوانیم بخوابیم . نه فراموش می کنم، نه می بخشم.”
دیگه حرف مفته...(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال میده 14 من باشم (sm120)
همشهری ممد دهن لق، ماشین برد(sm120)
شک نکن 14 منم(sm2)نقل قول:
مدیر تیم تویوتا از من شکایت کرده(sm120)
صنایعی بودی قطعا بیشتر از یک بار شرکت میکردی دهنت عادل (sm120)