اگه صنایعی بودی قطعا بیشتر شرکت میکردی:))))))
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه صنایعی بودی قطعا بیشتر شرکت میکردی:))))))
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر صنایعی بود 63 بار شرکت میکرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر صدر باز دوق هنریش گل کرد (sm120)
چه کیفیتی داره گوشیش (sm120)
بازی رُ کلا ندیده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فیلم از ایتالیا گرفته بود تو برنامه آنسوی نیمکت پخش کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فک کردم با دوربین صدا و سیما بوده
گفت با گوشیم گرفتم کرک و پرم ریخت(sm120)
خیلی مصنوعی بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشیش چیه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم کیفیت صدا هم تصویر فوق العاده بود (sm120)نقل قول:
گوشی من دو مگاپیکسل ه اونم واقعی نیست (sm120)