[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گقتم من آن ترنجم ... (sm50)
الی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
i'm beginning to feel like a rap god
(sm228)
(sm74)(sm8)
(sm155)قان قان
من این روزا هواسم نیست
چه رگباری تو رگهامه
فقط از وقتی یادم هست
طنابی دور دستامه ... (sm25)
- (sm50)
زر میزنن کی نگا میکنه
تو محل ما که هر 1000 نفر اسمشم نشنیدن (sm2)
شیطان با تو غم داده بی تو ولی
الهی شیطان بی تو مرگم بده ... (sm88)
(sm120)
دمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عکس جلد مجله بدین
mojtaba kabiri
baroon (sm118)
مدتیست که پازل سکوت اخیار کرده(sm98)
یعنی یکیتون اون عکس مجله رو سیو نکرده
این ؟
(sm127)...(sm74)...(sm81)...(sm88)...
عکس محسن و چپ و راست کردن طرف پی ام داده کیفیت بالا عکس جدیدو میدی که محسن دستشو گذاشته رو پاش (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1000 امتیاز
(sm54)
این تو بمیری از اون تو بمیریا نیست
دوباره اومدن میگن سایتم باید ببندی . نه فقط پیج (sm25)
امیر ارجینینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
My Love (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیرشون چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه سال صبر کردم برای ادامه دیوار بی در..
چند سال باید صبر کنم برای ادامه پاروی بی قایق...؟
(sm50)(sm74)
(sm135)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از گرگر بی رحم این تجربه من سوز (sm50)
روزا که بیدارم از روز بیزارم
وقتی که میخوابم بیدار بیدارم ... (sm181)
هر روز پیش چشم برادرها.. (sm50)
(sm120)(sm19)
- (sm2)
پيش ساز تو من از سحر سخن دم نزنم
که زبانی چو بيان تو ندارد سخنم
ره مگردان و نگه دار همين پرده ی راست
تا من از راز سپهرت گرهی باز کنم
صبر كن اي دل غم ديده كه چون پير حزين
عاقبت مژده ي نصرت رسد از پيرهنم
چه غريبانه تو با ياد وطن می نالی
من چه گويم که غريب است دلم در وطنم
شعر من با مدد ساز تو آوازی داشت
کی بود باز که شوری به چمن در فکنم؟
همه مرغان هم آواز پراکنده شدند
آه از اين باد بلاخيز که زد در چمنم
نی جدا زان لب و دندان چه نوايی دارد
من زبی هم نفسی ناله به دل می شکنم
بی تو آری غزل سايه ندارد لطفی
باز راهی بزن ای دوست که آهی بزنم ...
But I’m not gonna stand aside
and watch them tear you up
(sm118)
ﺗﻠﺨﻢ ﻭ ﺣﻞ ﺷﺪﻩ ﮐﺎﺑﻮﺱ ﻭﺟﻮﺩﻡ ﺩﺭ ﺳﻢ
ﻏﻴﺮ ﺗﻮ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ی ﺁﺩﻡ ﻫﺎ می ﺗﺮﺳﻢ...
(sm50)
کاشکی آخر این سوز بهاری باشد...
بچها کسی درایورای این لپ تاپ رو تا سایتی سراغ نداره باشه
درایورهای لپ تاپ ایسوس x54h
اکبر بیا تا رگامو تو خونت بریزم(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm10)
نکته داشت که یادم رفت بگم برای ویندوز ده میخام
بعدش گرافیک این لپ تاپه رادئونه ولی تو این سایته اینتل زده
داستانش چیه؟