چرا،حالا ک ثبت نام کردی خب شرکت کن(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا،حالا ک ثبت نام کردی خب شرکت کن(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرتغال تو گروه سه مساوی
خورده بودن به انگلیس
ثانیه اخر ایسلند برد پرتغال خورد به کرواسی
این بازیم سه چهارتا موقعیت فقط اون دختر خوشگله دفاع کرواسی نزد تو گل
یه توپم زدن تیرک همون اومد خرتو خری رفت تو گل حریف رفتن بالا
(sm120)
با توجه به نتیجه سنجشم پیشنهاد خوبیست(sm2)نقل قول:
امیر اینی که نوشته قطعا یه میوه ست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
شرکت می کنم ولی عمرا اونی که میخوام قبول نمیشم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سال دیگه صبر می کنم هیچ اشکالی هم نداره ! عوضش بعد رشته ی مورد علاقم قبول میشم
خلاصه تو هم به ما ملحق شو (sm120)(sm59)
تا نتیجه چ شود شاید منم ملحق شدم(sm2)نقل قول:
اونجا برگزار میشه ک آزمون آره؟
کارت ورود ب جلسه کی میاد؟(sm59)
کنکور خــــــر است (sm59)
اگه تویی که من میشناسم سال دیگه م میرینی (sm2)نقل قول:
(sm216)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)