اعتراف واسه من ...(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اعتراف واسه من ...(sm50)
داداش کیفیتش کجا بوده دقیقا که الان داره فدای کیفیتش میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا معین مگه دیوانه س آلبومو بده به این !!! نامردی کرد حالا هم معین بهش احتیاجی نداره ... اینو گفتم که معین بدقول نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرشباف رو ولش ولی هنوز شادمهر داره تجربه میکنه !!! پول و کنسرت رو بچسب ...
نگاه تو تاکسی دم آخری بود
قدمهای تندت ته زندگی بود
این چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اهنگ خوبنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایده ای نداره پاک میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان من تو پیج این تیم جدیدش که بلاکم خود پیج شادمهرم پاک کرده من چند بار گذاشتم
چقد این کار سیاوش شبیه کارای شادمهره :)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشنهاد میکنم همگی گفتگو افشین مقدم رو ببینید، خیلی آدم پُریه. کاش از این ترانه سراها بیشتر داشتیم:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Coming Soon