مگه نمیگی گرافیکو صداو وای فا و........میشه نصب کرد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه نمیگی گرافیکو صداو وای فا و........میشه نصب کرد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا عاشق شدی ؟
به کسی شده دل بدی ؟
یهو از دستش بدی ؟
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنین - ولی یکی هست که همه این اتفاق ها براش افتادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمودی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فن صفاریان و نولان تشریف دارهنقل قول:
اینا که 32 بیته (sm81)نقل قول:
من بنده ان دمم كه ساقي گويدنقل قول:
يك جام دگر بگير و من نتوانم ...
پریشان دماغیم ساقی کجاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرابی ز شب مانده باقی کجاست
(sm2) میلاد و اکبر سگ تو روحتون
دیوس میکنمتا با رم 2 گیگ میخوای چه غلطی بکنی په ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی؟نقل قول:
نخفته ام به خيالي كه ميپزد دل مننقل قول:
خمار صدشبه دارم شراب خانه كجاست
نقل قول:
- (sm2)
فاشیست رمش 6 گیگه
گرافیکشم ati ولی اینی که گذاشتی اینتله
از طرفدارای افراطی استاد خودخوانده موسیقی بهروز صفاریان و استاد کریستوفر نولان است و اسم ایشان هم ... میباشدنقل قول:
گرافیکش 7470 اینی که گذاشتی
- (sm98)
4600
خلسه (sm50)
رسول ؟نقل قول:
مستی امروز من نیست چو مستی دوشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مینکنی باورم کاسه بگیر و بنوش ...
ای عروس هنر از بخت شکایت منما
حجله حسن بیارای که داماد آمد(sm25)
(برم قیلون بار کنم و بیام)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm27)
هزار گل اگرم هست ، هر هزار تویی
گل اند اگر همه اینان ، همه بهار تویی
به گرد حسن تو هم ، این دویدگان نرسند
پیاده اند حریفان و شهسوار تویی
زلال چشمه ی جوشیده از دل سنگی
الا که آینه ی صبح بی غبار تویی
دلم هوای تو دارد ، هوای زمزمه ات
بخوان که جاری آواز جویبار تویی
به کار دوستی ات بی غشم ، بسنج مرا
به سنگ خویش که عالی ترین عیار تویی
سواد زیستن را ، ز نقش تذهیبت
به جلوه آر که خورشید زرنگار تویی
نه هر حریف شبانه ، نشان یاری داشت
بدان نشانه که من دانم و تو ، یار تویی
برای من ، تو زمانی ، نه روز و شب ، آری
که دیگران گذرانند و ماندگار تویی
تو جلوه ی ابدیت به لحظه می بخشی
که من هنوزم و در من همیشه وار تویی
حسین منزوی (sm127)(sm50)
Exactlyنقل قول:
میگم تو درایوراش 7470 هم هست یا نه؟نقل قول:
تا خود صب با خودم همش كلنجار ميرم (sm172)
صدای حسام الدین سراج ... (sm181)
- (sm178)
Mani Rahnama - Kodoom Khiaboon (sm50)
- (sm27)
بوی گل آورد نسیم صبا
بلبل بی دل ننشیند خموش ... (sm50)
می بیصفا ، نی بینوا ، وقت است اگر در بزم ما
ساقی مِیِ دیگر دهد مطرب رهی دیگر زند ... (sm50)
(sm50)
به ساعت نگاه می کنم
حدود سه نصف شب است
چشم می بندم که مبادا چشمانت را
از یاد برده باشم
و طبق عادت کنار پنجره می روم
سوسوی چند چراغ مهربان
و سایه ی کشدار شبگردان خمیده
و خاکستری گسترده بر حاشیه ها
و صدای هیجان انگیز چند سگ
و بانگ آسمانی چند خروس
از شوق به هوا می پَرم چون کودکیم
و خوشحال که هنوز
معمای سبز رودخانه از دور
برایم حل نشده است
آری از شوق به هوا می پرم
و خوب می دانم
سال هاست که مرده ام...
حسین پناهی
(sm27)
خواب مرا ببسته ای بی تو به سر نمیشود ... (sm50)
300 تومنش رو جمع کردم ایشالله در 10 سال آینده میتون بخرمش (sm2)
(sm2)
اینو میخرم کی به کیه (sm2)
اولی بهتره (sm2)